Οι αντιδράσεις του προκάλεσαν σάλο! Για το ενδεχόμενο να πέσει μαύρο στα κανάλια και μάλιστα σε ένα εκ των οποίων εργάζεται και ο ίδιος μίλησε στο Youweekly.gr και την Τζώρτζια Συρίχα ο Νίκος Μουρατίδης.

«Είμαστε πολύ μικρή χώρα (πολύ μικρή αγορά) για τόσα κανάλια και, μάλιστα, παράνομα και υπερχρεωμένα, που δεν πληρώνουν ΙΚΑ, ΦΠΑ, ΔΕΚΟ, εργαζόμενους κ.λπ.. Τέσσερα και πολλά είναι! Αμάν πια αυτή η υπερβολή του Έλληνα! Στην επαρχία να δεις τι γίνεται. Πουλάνε κτήματα και ανοίγουν κανάλια… Που πας ρε Καραμήτρο!», είπε  o ραδιοφωνικός παραγωγός, συντασσόμενος με τις ρυθμίσεις του υπουργού Νίκου Παππά, οι οποίες κρίθηκαν πρόσφατα αντισυνταγματικές από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

mourΜάλιστα, αν και ο ίδιος συμμετέχει  στο «Κάνε μου like» της Αννίτας Πάννια στο Epsilon,  το οποίο «κόπηκε» από τον περίφημο διαγωνισμό για τις άδειες, δηλώνει πως δεν τον απασχολεί το μέλλον των χιλιάδων εργαζομένων: «δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά η πλειοψηφία όλων αυτών που δουλεύουν στα κανάλια έχουν δύο και τρεις δουλειές. Εδώ δεν έχει δουλειά η μισή Ελλάδα, γιατί να στεναχωρηθώ για 100-200 άτομα; Κάποια στιγμή δεν πρέπει όλες οι “καρκινογόνες” επιχειρήσεις να εξυγιανθούν;».

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Δείτε για πρώτη φορά το νεαρό σύντροφο της Σοφίας Βόσσου – Από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια!

Πρόσωπο έκπληξη! Πασίγνωστη τραγουδίστρια στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο «Rising Star»..

Αυτό θα πει έρωτας! Ελληνίδα τραγουδίστρια μας συστήνει τον αγαπημένο της…

loading...