Το διαζύγιό τους έσκασε σαν βόμβα! Όσο και αν τον τελευταίο καιρό ακούγονταν έντονα πως υπήρχαν προβλήματα στη σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τη σύντροφό του και μητέρα του παιδιού, όλοι πίστευαν πως στο τέλος θα μείνουν μαζί. Κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει. (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ)

Ωστόσο τις τελευταίες μέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto που αναφέρει πως τον ρόλο του στον χωρισμό έχει παίξει ένα τρίτο πρόσωπο. Όπως αναφέρει πάντα το δημοσίευμα δημιουργήθηκε απόσταση στο ζευγάρι, και έτσι εκτός από μοναξιά και απομόνωση έφερε και πειρασμούς. Το δημοσίευμα του Spirto αναφέρει πως ο Αρναούτογλου φέρεται να γοητεύτηκε από μια εντυπωσιακή γυναίκα μέσα από το επαγγελματικό του περιβάλλον.

Το δημοσίευμα αυτό όπως ήταν αναμενόμενο δεν άργησε να φτάσει στα αυτιά του παρουσιαστή και ξέσπασε. «Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη ζωή μου. Ξεκινάω μηνύσεις. Δεν σέβονται τίποτα πια και κυρίως το παιδί μου, το οποίο θα διαβάζει αργότερα τέτοια απαράδεκτα δημοσιεύματα», λέει στην Espresso πικραμένος και αγανακτισμένος ο παρουσιαστής.  Μάλιστα τονίζει πως πρόκειται να κινηθεί νομικά.»Ειλικρινά αυτή τη φορά θα κινηθώ νομικά και θα ζητήσω τη στήριξη της δικαιοσύνης. Θα καταθέσω μηνύσεις σε όλα τα media που θα γράψουν τέτοιες ανακρίβειες», ξεκαθαρίζει.

Ωστόσο και οι πληροφορίες του Youweekly.gr επιβεβαιώνουν την διάψευση του παρουσιαστή, καθώς ποτέ δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο ούτε από την μία πλευρά, ούτε από την άλλη, όπως αναφέρουν πηγές!

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Στα πατώματα η Φαίη Σκορδά! Δείτε πως ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή της… (video)

Oops! Ούτε που διανοείστε τι έβγαλε από την τσάντα του Τρύφωνα Σαμαράς και τους άφησε όλους άφωνους (Βίντεο)

Το παραδέχτηκε δημoσίως! Η απαράδεκτη κατινιά της Σκορδά που δεν πρέπει να κάνει κανείς στο γάμο του (Βίντεο)

loading...