Έσπασε τη σιωπή της. Για πρώτη φορά η χήρα του Αντώνη Βαρδή Φιλοθέη Μώβ εξηγεί για ποιο λόγο έκανε μήνυση στα παιδιά του τραγουδιστή. «Δεν θα ήθελα ποτέ να έχει δημοσιευτεί κάτι τέτοιο, γιατί θεωρώ πως με όλα αυτά μαυρίζει η εικόνα του Αντώνη. Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η μήνυση που βγήκε στο φως δεν έγινε για οικονομικούς λόγους, αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Είναι μια αυτοδικία, οπότε η μήνυση έγινε καθαρά για λόγους ηθικούς, για να καταλάβουν κάποιοι ότι έτσι απλά δεν πετάς έναν άνθρωπο στο δρόμο, και ειδικά τον άνθρωπο που έχει τιμήσει τόσο πολύ ο πατέρας σου, αλλά και έχει τιμήσει τον πατέρα σου (…) Δεν ζητάω τίποτα, ούτε σπίτι, ούτε χρήματα», δήλωσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Ενώ συμπλήρωσε πως  «μια οικογένεια όπως ήμασταν, θα έπρεπε να είχε μιλήσει. Δεν παίρνει αποφάσεις και εκτελεί, κλειδώνει απ΄έξω ή οτιδήποτε. Θεωρώ ότι μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να κρίνει αν αυτός ήταν ένας νόμιμος τρόπος ή όχι».

Όπως μάλιστα τόνισε δεν θα ξεχάσει ποτέ τη μέρα που επέστρεψε σπίτι και το βρήκε κλειδωμένο.

«Από την μέρα που έφυγε ο Αντώνης, άλλαξαν οι ισορροπίες, τα πάντα. Τον πρώτο καιρό ο Γιάννης ήταν πολύ προστατευτικός μαζί μου. Αντιλαμβανόταν την κατάθλιψη μου, την ανορεξία που είχα… στην πορεία όμως, σταδιακά τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πιο ψυχρά (…) Φυσικά και γνώριζα πως είναι το σπίτι που τους έχει αφήσει ο Αντώνης και το σέβομαι απόλυτα. Δεν διεκδίκησα ποτέ κάτι από το σπίτι, Μου είπε και για το μωράκι που θα έρθει στον κόσμο, χάρηκα και του είπα πόσο ωραίο είναι αυτό. Αλλά δεν μαζευτήκαμε, δεν ήρθε ο Γιάννης ή η Καλλιστώ να μου πούνε ότι χρειαζόμαστε το χώρο και έχεις τόσο περιθώριο. Επέστρεψα και ήταν κλειδωμένο το σπίτι!(…)»

Ακόμη τόνισε, πως «για ένα πένθος, 1,5 χρόνος δεν είναι τίποτα! Έχασα τα πάντα όλα, την ζωή μου(…)Για όλα αυτά, όταν υπάρχει πραγματική αγάπη βρίσκονται λύσεις. Δεν κλειδώνεις κάποιον απ΄έξω, ή στέλνεις ένα εξώδικο. Δεν κλειδώνεις όμως. Δεν ήθελα τίποτα άλλο από το σπίτι, μόνο τις αναμνήσεις μου. Άφησα το πακέτο τα τσιγάρα του Αντώνη όπως έμεινε όταν φύγαμε για το νοσοκομείο. Το τσιγάρο δίπλα που πήγε να ανάψει και δεν το άναψε ποτέ. Είχαν μείνει όλα όπως όταν ήταν ο Αντώνης μέσα στο σπίτι».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μαίνεται ο πόλεμος! Η νέα επίθεση της συζύγου του Βαρδή στα παιδιά του

Πρώτη φορά: Το ξέσπασμα του Γιάννη Βαρδή στις καταγγελίες της συζύγου του πατέρα του

Ανατριχίλα προκαλεί το τελευταίο sms του Γιάννη Αγγελάκη σε γνωστή ηθοποίο – Τι της έγραφε

loading...