Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Οι μέτοχοι του MEGA βρίσκονται σε εμπλοκή με τις τράπεζες και οι εργαζόμενοι προχωρούν σε κυλιόμενες στάσεις εργασίας, καθώς παραμένουν απλήρωτοι. Μέσα από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της Τετάρτης η Λίνα Δρούγκα προλόγισε το μήνυμα των δημοσιογράφων και των τεχνικών του Mega: «Κυρίες και κύριοι, θα παρακολουθήσουμε σε αυτό το σημείο το μήνυμα των δημοσιογράφων και των τεχνικών του MEGA που προχωρούν σε κινητοποιήσεις, δίνοντας παράλληλα τη μάχη της ενημέρωσης, ζητώντας να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα τους».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥ MEGA

Οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του Mega συνεχίζουν να εργάζονται, με αίσθημα ευθύνης και διάθεση διαρκούς προσφοράς στην ενημέρωση, παρά το γεγονός ότι δεν αμείβονται εδώ και αρκετές εβδομάδες. Με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύουν εμπράκτως την απόφασή τους να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού, παρά το γεγονός ότι έχει διακοπεί η χρηματοδότηση του Mega, λόγω εμπλοκής μεταξύ των μετόχων και των τραπεζών. Ως αποτέλεσμα, οι τράπεζες δέσμευσαν τους λογαριασμούς της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.

Οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του Mega αναμένουν άμεσα απαντήσεις από τους μετόχους και τις τράπεζες, καθώς και να αποκαταστήσουν χωρίς καθυστέρηση την ομαλή εξόφληση της μισθοδοσίας διευθετώντας και τις οφειλές που εκκρεμούν προς το σύνολο των εργαζομένων.

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τελευταία εξέλιξη: Εκπομπή του Alpha αλλάζει μέρα και ώρα προβολής – Ποια είναι;

Χαμός στο Μπρούσκο: Ο Αχιλλέας πιάνει στο κρεβάτι την Μελίνα με τον Σήφη!

Ετοιμάζει βαλίτσες το «World Party» – Δεν φαντάζεστε ποιο είναι το επόμενο… εξωτικό ταξίδι του

 

loading...