Αποκαλύψεις από την πρώην βουλευτή που μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη και για τη σχέση της με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Ραχήλ Μακρή στο «Πρώτη Φορά Όλα». Η πρώην βουλευτής μίλησε για σχέσεις βουλευτών με την τρομοκρατία και εκμυστηρεύθηκε στον Θέμο Αναστασιάδη πως έχει στοιχεία στα χέρια της για σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τη διαπλοκή και τις μίζες.

«Αν ήξερε ο κόσμος αυτά τα οποία ξέρω εγώ θα έκανε εμετό», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Διαπλοκή, σχέσεις… Το τι κρύβεται πίσω από αυτά τα πρόσωπα δεν μπορεί να το φανταστεί κανένας πολίτης σε αυτή τη χώρα. Αφού μου έρχεται κάποια πράγματα που ξέρω να τα ανεβάσω σε ένα site ή στο «YouTube» μια μέρα και να γίνει κόλαση».

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ακόμη πως «υπάρχουν σχέσεις βουλευτών με τρομοκρατία και έχουν νομοθετήσει για τους τρομοκράτες. Έχω έγγραφα στα χέρια μου».

Η Ραχήλ μίλησε για τη στενή φιλία με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό θα απολαύσουμε γυμνή της φωτογράφιση την οποία έκανε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Επίσης μίλησε και για τα σαπάκια, την αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος, δηλώνοντας πως όσο ήταν βουλευτής έψαξε το θέμα, συγκέντρωσε και εκείνη στοιχεία τα οποία κατέθεσε στην εισαγγελία προκειμένου να επιληφθεί η δικαιοσύνη για το μέγα σκάνδαλο. «Πήρα ένα ρεπορτάζ, το μελέτησα, είδα ότι υπάρχουν στοιχεία από πίσω και το κατέθεσα στην εισαγγελία. Η Εισαγγελία διέταξε έρευνα και τι έκαναν; Έδωσαν την προκαταβολή. Δεν ξέρω, η δικαιοσύνη είναι και αυτή έρμαιο τώρα… Όταν έχεις υπουργό Δικαιοσύνης και ο υπουργός είναι «τσάτσος» του κάθε ηγετίσκου και είναι διορισμένος…».

Τέλος δείχνοντας με τον βλέμμα της την φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα που υπήρχε ως φόντο στο πλατό της εκπομπής είπε: «Είναι ωραίο να κάθεσαι στην καρέκλα της εξουσίας και να παίρνεις εκατομμύρια ευρώ. Εξασφάλισε το μέλλον των παιδιών του και το μέλλον του και βέβαια όλων των παρατρεχάμενων».

protothema.gr

 

loading...