Σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε μία τόσο σκληρή κριτική για την Ελένη Τσολάκη, η οποία είναι πολύ αγαπητή από τον χώρο της τηλεόρασης. Ωστόσο η Νάνσυ Νικολαΐδου,από ότι φαίνεται έχει διαφορετική άποψη, καθώς ξέσκισε την παρουσιάστριαμέσα από την στήλη της στο «TV Έθνος»… Διαβάστε αναλυτικά:

«Από εκεί που την είχε ξεχάσει κι ο Θεός ότι υπήρχε στην ελληνική τηλεόραση (τόσο αόρατη είναι καθημερινά στο «Happy Day»), αίφνης γίνεται μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομά της. Ναι, ξαφνικά ζούμε όλοι με το… άγχος για το αν η Ελένη Τσολάκη θα έχει ή δεν θα έχει από τις αρχές του νέου χρόνου δική της εκπομπή στον Alpha. Και ενώ το κανάλι τραβά τις «κοτσίδες» του ότι κάτι τέτοιο δεν παίζει ούτε στα πιο τρελά τηλεοπτικά όνειρα της Ελένης, τόσο εξακολουθούν κάποιοι να σπεύδουν να συντηρήσουν το θέμα στην επικαιρότητα, επικαλούμενοι ακριβώς το αντίθετο. Κάτι τρέχει με την Ελένη και τον Alpha! Γιατί ή ξέρουν κάτι παραπάνω οι της Ελένης που δεν το ξέρουν οι ιθύνοντες και συνεχίζουν να διαδίδουν ότι η νέα χρονιά θα τη βρει με δική της εκπομπή μαζί με τον Δημήτρη Παπανώτα, ή το κανάλι κάτι ξέρει, που δεν το ξέρει η Ελένη.

 Σύμφωνα, λοιπόν, με τις νέες τοποθετήσεις των ανθρώπων της Κάντζας, όχι η Ελένη δεν θα έχει δική της εκπομπή από Γενάρη. Τουλάχιστον για φέτος κάτι τέτοιο αποκλείεται… Είναι «ταγμένη» στο «Happy Day». Οσο για του χρόνου; Βλέπουμε! Ετσι κι αλλιώς λήγει τον Φλεβάρη και το συμβόλαιό της. Τελικά, μήπως αυτό ακριβώς είναι το θέμα; Ντόρος να γίνεται εν όψει ανανέωσης; Γιατί αλλιώς φαντάζει να πιστεύουν όλοι πως γίνεται τρελός ντόρος γύρω από το όνομά σου και αλλιώς να περνάς απαρατήρητη»

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Rising Star: Η βαρεμάρα και το ύφος καρδιναλίων του Γιώργου Λιάγκα που χαντάκωσε το show…

Μεταγραφή βόμβα! Έφυγε από το Mega και πήγε στον Alpha! Ο λόγος για την…

Αντώνης Κανάκης: Οι δηλώσεις για την κορούλα του στους «Ράδιο Αρβύλα»: «Τα κορίτσια μου είναι σπίτι…»

loading...