Η διαμάχη που έχει ξεσπάσει έχει φέρει μετά το τραγικό τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης έναν πραγματικό χορό εκατομμυρίων ευρώ.Ο δικηγόρος της οικογένειας του τραγουδιστή ξεκαθαρίζει, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, ότι παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε ασφάλεια ζωής, δεν θα εισπράξει η οικογένειά του κανένα ποσό, όπως το ένα εκατομμύριο ευρώ όπως ακούγεται, δεν έχει κανέναν οικονομικό λόγο η οικογένειά του να προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν ήταν εκείνος ο οδηγός του μοιραίου τζιπ.

Ï ÐáíôåëÞò Ðáíôåëßäçò, ç ÔÜìôá êáé ç ÅéñÞíç Ðáðáäïðïýëïõ óå óõíáõëßá óôïí Éððéêü ¼ìéëï Êïõñïýôáò, ôï ÓÜââáôï 9 Áõãïýóôïõ 2014 óôçí Êïõñïýôá ÁìáëéÜäáò. (EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ÃÉÁÍÍÇÓ ÓÐÕÑÏÕÍÇÓ)

O δικηγόρος μάλιστα της οικογένειας κ.Λυκούδης, αναφέρει “ο Παντελής Παντελίδης, σας λέω μετά πλήρους βεβαιότητας δεν είχε κάνει καμία ασφάλεια ζωής. Το μόνο που είχε ο Παντελής ήταν μια κάρτα νοσηλείας”.

Μάλιστα όπως τονίζει ο αγώνας της οικογένειάς του είναι ηθικός, θέλουν επιχειρώντας να αποδείξουν ότι δεν ήταν εκείνος ο οδηγός να αποκαταστήσουν την υστεροφημία του και να δικαιώσουν τον Παντελή.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Λίνα Σακκά: Τρυφερές οικογενειακές στιγμές με τον γιο της (Photos)

Ποιος γνωστός σεφ έφαγε άκυρο από την Λιάνα Κανέλλη; Του γύρισε το πιάτο που παρήγγειλε πίσω γιατί…

Η Καινούργιου αποκάλυψε ποιος καλεσμένος της πάτωσε σε νούμερα τηλεθέασης

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Σπαραγμός στο Μπρούσκο: Πεθαίνει το μωρό του Αχιλλέα και της Μελίνας!

Κορίτσια σας ενδιαφέρει! 5 τάσεις στα μαλλιά για τον φετινό χειμώνα

Φάτε τη φλούδα της μπανάνας! Δείτε που κάνει καλό

 

loading...