Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες! Εκτός από το διαζύγιό του με τη Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας έρχεται στο προσκήνιο και για την υπόθεση της δικαστικής διαμάχης με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Την Παρασκευή ωστόσο βγήκε η απόφαση για την αγωγή που είχε καταθέσει η παρουσιάστρια στον Λιάγκα και τη Σταμάτη για σχόλια που είχαν κάνει για την ίδια στον αέρα του Πρωινό.

Η παρουσιάστρια του Σπίτι μου σπιτάκι μου διεκδικούσε αρχικά 250.000 ευρώ τόσο από τον Γιώργο όσο και από την Σάσα. Στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Alpha κατέβασε τις διεκδικήσεις της στα 50.000 ευρώ για τον καθένα.

Σύμφωνα με το  ρεπορτάζ της εκπομπής ΣΟΥΚΟΥ, το δικαστήριο αθώωσε τη Σάσα Σταμάτη για το σχόλιο ότι απομακρύνθηκαν άνθρωποι από το Σπίτι μου σπιτάκι μου με ευθύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Μάλιστα, η Κωνσταντίνα θα πρέπει να πληρώσει 1.000 στην Σάσα για τα δικηγορικά έξοδα. Δε συνέβη το ίδιο, όμως, με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο παρουσιαστής καλείται να πληρώσει 8.000 ευρώ για τα υπονοούμενα που είχε αφήσει στον αέρα ότι κάποιοι άνθρωποι πληρώνονται για να προστατεύουν την παρουσιάστρια. Δείτε το ρεπορτάζ στο βίντεο.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Μεγάλη αποκάλυψη! Το απίστευτο δώρο-χωρισμού του Λιάγκα στη Σκορδά -Δείτε το (Photo)

Τους τσακώσαμε! Δείτε πρώτη φορά τη Μενεγάκη με τη πεθερά και τον πατριό της από την απόδρασή τους στην Άνδρο (Photos)

Συγκλονιστικό! Τα δάκρυα της Φαίης για τον χωρισμό και το απίστευτο ξέσπασμα του Λιάγκα (Photo)

loading...