Προβληματισμένη και πικραμένη φέρεται να είναι η επι 26 χρόνια σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου, Αντα, αφού όπως λέει σε γνωστούς και φίλους, πίστευε ότι θα γερνούσε μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό.
Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso, η Αντα Παπανδρέου είναι απογοητευμένη για την συμπεριφορά του Γιώργου μετά από τόσα χρόνια κοινού βίου. Τους τελευταίους μήνες ζούν χωριστά αλλά δεν έχουν πάρει διαζύγιο, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα. Είναι σε διάσταση και πληροφορίες λένε ότι όταν ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να φύγει από το σπίτι για να μείνει στον Μαραθώνα, λέγεται ότι της ζήτησε απλά να μείνει λίγο μόνος του για να σκεφτεί και να αναθεωρήσει. Όμως δεν γύρισε πίσω ακόμα…

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι έχει μπει στην ζωή του μια άλλη γυναίκα. Ωστόσο, στις εξόδους που κάνει για να γευματίσει με στενούς του φίλους και συγγενείς, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν συνοδεύεται. Και μάλιστα έχει μια άλλη εικόνα από αυτή που είχε πριν από λίγα χρόνια. Εχουν ασπρίσει εντελώς τα μαλλιά του.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Παπανδρέου: Η μεζονέτα, το ενοίκιο των 1.000€ και η φοροδιαφυγή – Η αποκάλυψη του Λιάγκα που μας άφησε άφωνους!

Δείτε ακόμη: Ο γυναικάς Ανδρέας Παπανδρέου και οι «τσίλιες» που φύλαξε ο ηθοποιός Γιάννης Μόσχος για χάρη του!

loading...