Ο χωρισμός Λιάγκα Σκορδά έπεσε σαν βόμβα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Τα δημοσιεύματα για το πρώην ζευγάρι πήραν φωτιά με τους πάντες να προσπαθούν να καταλάβουν το γιατί.

Το πρωί της Δευτέρας, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην έναρξη του Πρωινό. Πώς ήταν, όμως, το βλέμμα της Φαίης Σκορδά; (Δείτε τι είπε)

Η παρουσιάστρια, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έκανε καμία αναφορά στο θέμα. Ωστόσο, τα μάτια της και το αμήχανο χαμόγελό της μιλούσαν από μόνα τους. Με λιγότερο ενθουσιασμό από ότι άλλες φορές, η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε τους τηλεθεατές πλαισιωμένη από τους συνεργάτες της. Η θλίψη στο βλέμμα της δεν μπορούσε να κρυφτεί… Δείτε παρακάτω το βίντεο

Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά αργότερα ενώ άρχιζε να σχολιάζει με τους συνεργάτες της τα θέματα της επικαιρότητας, τα αίματα άναψαν ανάμεσα στη Σταμάτη και την Τρυφίδου και τότε η Σκορδά έκανε μια συγκινητική έκκληση. Δείτε τι είπε στο βίντεο.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Τι άλλο θα δούμε! Η Καινούργιου έφερε τη σωσία της στην εκπομπή της -Απίστευτη ομοιότητα (Βίντεο)

Η Τσιμτσιλή μίλησε με τη Σκορδά το Σαββατοκύριακο -Τι αποκάλυψε για την κατάσταση της παρουσιάστριας και τα προβλήματα στο ζευγάρι (Βίντεο)

Χοντρός τσαμπουκάς με τη Νόνη Δούνια! Κατέβηκε από το αμάξι της και άρχισε να κλωτσάει τον… (Βίντεο)

 

loading...