Μία σπάνια οικογενειακή εμφάνιση!
Η Ρένια Λουϊζίδου εκτός από καταξιωμένη ηθοποιός είναι μια ευτυχισμένη μητέρα και σύζυγος. Είναι σχεδόν είκοσι χρόνια παντρεμένη με τον Θάνο Κωνοταντάκη και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Βίκτωρα.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, η παράσταση «ΔΟΞΑΠΑΤΡΗ» στο Μικρό Παλλάς, στην οποία συμμετέχει η Ρένια Λουϊζίδου, έκανε πρεμιέρα και φυσικά οι δύο άντρες της ζωής της δεν θα μπορούσαν να λείπουν απ’ αυτή.

Ο Βίκτωρας μεγάλωσε, πλέον βρίσκεται στην εφηβεία και, όπως θα διαπιστώσετε, μοιάζει πάρα πολύ στη μητέρα του.

«Έχουμε μία καλή και καθαρή σχέση. Σχέση ειλικρίνειας. Μιλάμε πολύ, συζητάμε, δεν είμαστε φίλοι κολλητοί αλλά έχουμε καλή επαφή», είχε δηλώσει η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της, στο «Down Town» Κύπρου, μιλώντας για τον μονάκριβο γιο της, στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία.

Όσο για το πως είναι σαν μητέρα, η ίδια είχε εκμυστηρευτεί«Δεν είμαι καταπιεστική, αλλά δεν μπορώ να κρύψω το άγχος και την αγωνία μου κάποιες φορές. Στον Βίκτωρα έχουμε δώσει αρκετή ελευθερία, την οποία και σέβεται πολύ. Αλλά αν καμιά φορά βγει έξω και μου πει «μαμά θα γυρίσω στις 12», και δεν έχει έρθει μέχρι τη 1, εγώ θα ανησυχώ από τις 12.30 αν δεν μου στείλει μήνυμα ή δεν με ειδοποιήσει. Λογικό δεν είναι; Αλλά γενικά, όχι, δεν είμαι καταπιεστική».

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ