Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο.

Ο Ρένος Ρώτας είναι το… new blood on the block και όλα δείχνουν πως ήρθε για να μείνει. Αυτό φροντίζει να μας αποδεικνύει δύο χρόνια τώρα που μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας μέσα από τους «Συμμαθητές» του ΑΝΤ1. Ο 24χρονος ηθοποιός κάνει μια ανατρεπτική φωτογράφιση και αποκαλύπτει στο YOU άγνωστες πτυχές από την προσωπική του ζωή – και όχι μόνο.
Η ευγένεια, το ήθος και το ταλέντο είναι μερικά από τα διακριτά χαρακτηριστικά του Ρένου, που ξέρει πολύ καλά ποιος είναι, τι θέλει και πώς να αποφύγει τις όποιες «κακοτοπιές» του χώρου. Μπορείς να καθίσεις ώρες ατελείωτες και να μιλήσεις μαζί του για όλα τα θέματα – και δεν θα βαρεθείς ούτε στιγμή. Αυτό κάναμε και εμείς…

IMG_8497

Δείτε ακόμη: Μπάγια Αντωνοπούλου: Το «πουλέν» του Γιώργου Παπαδάκη ποζάρει ως μοντέλο και αποκαλύπτει όσα δεν ξέρουμε γι’αυτήν…

Είσαι υπέρ των μακροχρόνιων ή των περιστασιακών σχέσεων;
Είμαι υπέρ των μακροχρόνιων σχέσεων, της αφοσίωσης και της δυνατής αγάπης. Να παλεύεις, γιατί μια σχέση θέλει δουλειά και δεν είναι στην πρώτη δυσκολία «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια».
Θα έκανες σχέση με μια μεγαλύτερη γυναίκα;
Δεν έχω πρόβλημα με τη διαφορά ηλικίας. Ανάλογα βέβαια και με τη διαφορά, γιατί από ένα σημείο και μετά καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να βρεις κοινό κώδικα επικοινωνίας. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν μου έχει τύχει.
Τα τελευταία χρόνια είσαι σε σχέση με την ηθοποιό Νατάσα Εξηνταβελώνη.
Έτσι λέει; Ποια είναι;

Δείτε ακόμη: Μπέττυ Μαγγίρα: Moυ λείπει η τηλεόραση, αλλά όχι αυτό που έκανα πέρυσι!
Μια κοπέλα που ήσασταν μαζί και στο Εθνικό Θέατρο…
Α, ναι! (γέλια)
Δεν σου αρέσει να μιλάς για τη σχέση σου;
Η προσωπική μου ζωή δεν ξέρω κατά πόσον αφορά τον κόσμο που θέλει να μάθει δυο πράγματα για έναν καινούριο ηθοποιό. Δεν ντρέπομαι να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή… Πάντως, η Νατάσα είναι ένα πάρα πολύ καλό κορίτσι! Είναι ένα ευγενικό και ταπεινό κορίτσι, πολύ καλού χαρακτήρα.
Είναι από τα κορίτσια που θα ‘θελες να είσαι μαζί του για το υπόλοιπο της ζωής σου;
Σου έχει πει κάτι; Θέλει να μου κάνει πρόταση; (γέλια) Η Νατάσα Εξηνταβελώνη είναι ένα πάρα πολύ καλό κορίτσι.
Σου έχει περάσει από το μυαλό να κάνεις οικογένεια τώρα που είσαι μικρός;
Η αλήθεια είναι πως θα μου άρεσε να κάνω οικογένεια πριν φτάσω σε μεγάλη ηλικία. Είμαι υπέρ της οικογένειας και των παιδιών.
Έχεις κάνει one night stand;
Πολλές φορές μου πέρασε από το μυαλό ότι θα είχε ενδιαφέρον να το επιδιώξω, επειδή είμαστε άντρες και πρέπει να μαζεύουμε εμπειρίες, αλλά επί της ουσίας δεν μου βγήκε ποτέ να το κάνω. Εν τέλει, ποτέ δεν το επιδίωξα, γιατί δεν αναζητούσα μια εφήμερη ευχαρίστηση.
Καταχρήσεις;
Στα 20 μου κάπνιζα ένα πακέτο την ημέρα αλλά μια Πρωτοχρονιά είπα «τέρμα». Καμιά φορά με πιάνει μια διάθεση να πιω ουίσκι ή τζιν για να αποφορτιστώ και να χαλαρώσω, αλλά δεν το νιώθω σαν επιρρέπεια. Είμαι δυνατός χαρακτήρας και μπορώ να δοκιμάσω κάτι και μετά να το σταματήσω. Δηλαδή, αν δοκίμαζα μπάφο, θα μπορούσα να το κουμαντάρω και να μη μου γίνει συνήθεια.

Δείτε ακόμη: Παύλος Κοντογιαννίδης για Λαζόπουλο: «Όταν κάνει πολιτική σάτιρα το βλέπετε και μόνοι σας ότι…»

Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί: 

you140_cover

loading...