Έχουν χρόνια που χώρισαν η διάσημη γερμανίδα καλλονή και ο Σιλ και οι σχέσεις τους, ξέραμε ότι, ήταν ιδιαίτερα φιλικές. Ύστερα από τα όσα είπε όμως… δεν είμαστε σίγουροι αν όλα μείνουν έτσι..

Η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) και ο Σιλ (Seal) ήταν παντρεμένοι επτά χρόνια πριν χωρίσουν το 2012, με το διαζύγιο να γίνεται οριστικό δυο χρόνια αργότερα. Σε πρόσφατη συνέντεξη που έδωσε ο 52χρονος τραγουδιστής ξαφνιάζει με αυτά που λεέι για την πρώην αγαπημένη του. Και εκείνη, δεν νομίζουμε ότι θα τα εκτιμήσει ιδιαιτέρως…

Κάθε χρόνο του γάμου τους, η Χάιντι και ο Σιλ ανανέωναν τους όρκους του γάμου τους σε τελετές-υπερπαραγωγή, στις οποίες δινόταν και η σχετική δημοσιότητα πάντα.

Έλα όμως που… κάποιος δεν το διασκέδαζε καθόλου…

«Γινόταν κάπως… τσίρκο και εγώ δεν το πολυευχαριστιόμουν… Μειονέκτημά μου… Είμαι λίγο πιο… ιδιωτικός άνθρωπος» εξήγησε ο Σιλ μιλώντας στην εκπομπή του Άντι Κοέν τονίζοντας πως «όλα αυτά ήταν ιδέα της πρώην συζύγου της».

Μάλιστα…

Βέβαια, λιγο πριν λήξει η κουβέντα και θέλοντας προφανώς να το… «μαζέψει» λίγο «να μην έχουμε και έκτροπα» παραδέχτηκε το εξής:

«Δεν ξέρω πόσο απαραίτητα ήταν όλα αυτά, όμως ήταν κούλ».

Τώρα αν έπεισε την Χάιντι, θα δείξει…

womanonly.gr

 

loading...