Από τον Γιώργο Μπέζα και το περιοδικό YOU.

Eίναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της τηλεόρασης τα τελευταία 25 χρόνια, γι’ αυτό και κάθε της εμφάνιση αποτελεί είδηση, αφού τον τελευταίο χρόνο απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Ο φωτογραφικός φακός του YOU “τσάκωσε” τη “βασίλισσα” των σόου να απολαμβάνει τη βόλτα της στην Κηφισιά μαζί με την καλή της φίλη Ιωάννα Μπούκη, σύζυγο του δημοσιογράφου Αντώνη Σρόιτερ.

2390810

Η ίδια, αφού επισκέφθηκε πρώτα το σαλόνι ομορφιάς που διατηρεί η Ιωάννα για να την περιποιηθούν και να την κάνουν ακόμα πιο όμορφη, πέρασε στη συνέχεια μερικές χαλαρές στιγμές με την κολλητή της. Η Ρούλα το τελευταίο διάστημα προσέχει πολύ τον εαυτό της, φροντίζει να ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή και καθημερινά κάνει γυμναστική με personal trainer στο σπίτι της στα βόρεια προάστια.

2390838

“Μεγαλώνοντας με αγαπώ περισσότερο και θέλω να μου αφιερώνω χρόνο, κάτι που δεν έκανα στο παρελθόν αφού δούλευα πολύ”, λέει στους φίλους της. Μάλιστα, σε αυτή της την εμφάνιση μάς εξέπληξε όλους ευχάριστα, αφού την είδαμε πιο ανανεωμένη και λαμπερή από ποτέ. Πολλοί, πάντως, έσπευσαν να πουν πως ο έρωτας είναι η αιτία,ωστόσο εκείνη κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό τα προσωπικά της και δεν είναι έτοιμη ακόμα να δημοσιοποιήσει τη νέα σελίδα στη ζωή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ