Αν και δεν συνηθίζει να κάνει δηλώσεις για την προσωπική του ζωή, αυτή τη φορά είπε να αλλάξει τακτική. Ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για τον  χωρισμό του από την Άννα Πρέλεβιτς και τη σχέση του με την καλλονή Έλενα Παπαγγελή.

«Ένας άντρας οφείλει να προστατεύει τον άνθρωπο με τον οποίο είναι σε μία σχέση. Όταν είσαι μαζί με έναν άνθρωπο κι έχεις πάρει την απόφαση να μην κρύβεσαι για να είσαι φυσιολογικός, τα δεδομένα είναι ότι είστε μαζί και δεν έχετε τίποτα να κρύψετε και περνάτε καλά», ανέφερε ο Γιώργος, στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρ1ωνό».

Χωρίς να αναφέρει το όνομά της, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην πρώην σύντροφό του, Άννα Πρέλεβιτς, από την οποία χώρισε πριν από λίγους μήνες. «Θεωρώ ότι απέναντι σε μία γυναίκα, εφόσον σου έχει φερθεί καλά και δεν έχεις τίποτα κακό να πεις για εκείνη, πρέπει να σκεφτείς τι θα δηλώσεις… τίποτα! Η ευγένεια που πρέπει να έχεις απέναντι σε αυτόν τον άνθρωπο είναι να μην δηλώσεις τίποτα. Εάν θέλει εκείνη, με την ιδιότητα της γυναίκας, μπορεί να δηλώσει ό,τι θέλει. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω, είναι άνανδρο! Δεν μπορώ να μιλάω για έναν άνθρωπο που δεν είναι παρών και με στήριξε στην ζωή μου, όσο με στήριξε. Αυτά στη ζωή συμβαίνουν! Όποιος δεν τα έχει ζήσει, είναι τυχερός», επεσήμανε. Δείτε τι άλλο είπε.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Συγκλονίζει η αποκάλυψη για τον μεγάλο γιο της Σκορδά: «O Γιαννάκης ρώτησε γιατί ο μπαμπάς δεν…»

Άστραψε και βρόντηξε! Η Κουτσελίνη ξεφτίλισε δημοσίως Μουτσινά-Ηλιάκη: «Οι καραγκιόζηδες που…»

O κύβος ερρίφθη! Έτσι χώρισαν την περιουσία τους Λιάγκας-Σκορδά

loading...