Άναψε φωτιές! Συνέντευξη στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet έδωσε ο Αντώνης Ρέμος με τις δηλώσεις του για τον Κεμάλ Ατατούρκ να προκαλούν αντιδράσεις στην ελληνική κοινή γνώμη.

Ο Αντώνης Ρέμος προσπαθώντας να εστιάσει στα κοινά σημεία Ελλήνων και Τούρκων και στις ρίζες του από το Αϊβαλί δηλώνει για τον Τούρκο ηγέτη:

«Δεν είμαι μόνο συμπολίτης, αλλά και συγχωριανός του. Όπως ξέρετε, στη Θεσσαλονίκη υπάρχει το σπίτι όπου μεγάλωσε ο Ατατούρκ. Υπάρχει όμως και το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε, σε ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη, τον Λαγκαδά. Από εκεί είναι η οικογένειά μου. Είμαστε περήφανοι που στο χωριό μας γεννήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους ηγέτες».
Ενώ για τα κοινά σημεία μας με τους Τούρκους είπε: «Πρέπει να διαφυλάξουμε αυτή την κληρονομιά και τις κοινές αναμνήσεις που μας ενώνουν με τον τουρκικό λαό. Όχι μόνο οι Τούρκοι, αλλά και εμείς. Γιατί δεν καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι -και- για εμάς»;

Ενώ αναφέρθηκε και  στις ρίζες του λέγοντας: «Η οικογένειά μου ήρθε από το Αϊβαλί. Το αίμα μου είναι από αυτά τα χώματα, αυτά τα μέρη. Μοιάζετε με μένα, η συμπεριφορά σας είναι σαν τη δική μου, το χαμόγελό σας είναι σαν το χαμόγελό μου, θυμώνετε όπως και εγώ».

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δύσκολες στιγμές για τα παιδιά των Μπραντ – Τζολί – Οι φωτογραφίες μετά το διαζύγιο που κάνουν το γύρω του διαδικτύου

Θρήνος! Πέθανε ο γιος πασίγνωστης ηθοποιού

«Χώρισαν..» Η Ελένη Χατζίδου και η ανησυχία της για την σχέση της

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Το υπέροχο σύνολο της Κατερίνας Καινούργιου που θέλουμε να αντιγράψουμε!

Ombré look: Πώς να κάνετε τα χείλη σας πιο ελκυστικά!

Teta’s Lab: H απλή μέθοδος των τριών!

loading...