Ο Χάρης Σιανίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν, μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά από μια σχέση που είχε.ImageHandler (1)Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της:

Έρχομαι σε προσωπικές σου δύσκολες στιγμές… Στο παρελθόν αναφέρθηκες σε μια πολύ τεταμένη περίοδο στη ζωή σου, που νοσηλεύτηκες σε κλινική.

Ναι. Έγινε κι αυτό για κάποιο λόγο. Τώρα, που έχουν περάσει 3 χρόνια, μπορώ, να σου πω ότι όλο με έκανε πιο δυνατό και καλύτερο άνθρωπο. Τα βρήκα με τον εαυτό μου. Ήταν μια πολύ δύσκολη  κατάσταση που δημιουργήθηκε από μια σχέση με έναν άνθρωπο που και αυτός δεν ήξερε τι ήθελε. Πολύ δύσκολη σχέση, που διήρκεσε δύο χρόνια και με οδήγησε σε κατάσταση βαθιάς κατάθλιψης και άρνηση για τη ζωή. Όμως -δεν -μετανιώνω. Τον αγαπάω αυτόν τον άνθρωπο. Και τώρα που ο χρόνος έχει περάσει κι έχει φύγει η οργή, εάν με χρειαστεί, θα είμαι δίπλα του. Είχα λοιπόν εμμονές και αυτό ήταν το πρόβλημα. Στο κέντρο που νοσηλεύτηκα τις εμμονές μου. Είχα βαθιά θλίψη και αυτό πήγαζε και από το γεγονός ότι δεν έκανα πράγματα για μένα. Σε  αυτή τη -σχέση ήμουν πιεστικός. Ευτυχώς, αυτά ανήκουν στο παρελθόν».

Ήταν η μοναδική φορά που ερωτεύτηκες;

Η μοναδική φορά που έκανα σχέση και η μοναδική φορά που ερωτεύτηκα. Ίσως ο έρωτας στη ζωή μου δεν ήρθε ξανά, λόγω των πολλών υποχρεώσεων στη δουλειά.

Θέλεις να ερωτευτείς ξανά;

Δεν ξέρω, ίσως είμαι και καλύτερα έτσι. Ακόμη και οι σχέσεις και οι οικογένειες έχουν πολλά προβλήματα. Το βλέπω στο φιλικό μου περιβάλλον. Δεν είμαστε όλοι φραγμένοι γι’ αυτό. Μ’ αρέσει και η μοναξιά μου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ράγισε καρδιές! Η Μπέσυ Μάλφα για πρώτη φορά το εξομολογήθηκε: «Έχω όγκο στο κεφάλι!» – Ξέσπασε σε λυγμούς!

Για πρώτη φορά! Φωτογραφίες σοκ από τον απεγκλωβισμό Παντελίδη, Αρναούτη, Κυριάκου – Αναίσθητη η Φρόσω στην άσφαλτο!

Χωρισμός σοκ! Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έδωσε τέλος στη σχέση του!

loading...