«Κάνω ότι μπορώ για να δικαιωθώ, ευτυχώς σε αυτή τη φάση έχω τους δικούς μου δίπλα μου».

Η πρωταγωνίστρια είχε μία απίστευτη περιπέτεια με το σύντροφό της ζωής της, ο οποίος κυριολεκτικά της καταχράστηκε το σύνολο της περιουσίας της. Εκτός όμως από αυτό η Αβα Γαλανοπούλου, διότι γι αυτήν μιλάμε, δίνει σήμερα μάχη πλέον και με την νευρική ανορεξία.

Οσοι την ζουν από κοντά την ακούνε να λέει συχνά πυκνάQ «η αγάπη της οικογένειάς μου με κρατάει ακόμα όρθια… Περνάω ένα Γολγοθά προσπαθώντας να δικαιωθώ, αλλά ευτυχώς έχω πλάι μου τους δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου, που είναι το παν για εμένα. Αν δεν τους ειχα, δεν ξέρω τι θα έκανα!».

O Βασίλης Μπουζιώτης λέει στη Real: «Πρώτα στις αδερφές της εξομολογήθηκε η Αβα Γαλανοπούλου όσα της είχαν συμβεί. «Ντρεπόμουν τόσο πολύ», έλεγε με δάκρυα στα μάτια σε φίλους της, «δεν ήθελα να το πω σε κανέναν, αλλά έχανα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Ευτυχώς βρήκα το κουράγιο να το πω στις αδερφές μου που είναι οι φύλακες άγγελοι μου».

Δείτε ακόμη: Μεγάλη ανησυχία για την Άβα Γαλανοπούλου: Πιο αδύνατη από ποτέ!

Τώρα πλέον η Αβα ζει μαζί με τις αδερφές της στο διώροφο σπίτι τους στο Παγκράτι. Λατρεύει να παίζει με τις ανηψιές της που, θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμά της. «θα σας σφάξω στο γόνατο!», τους λέει με χιούμορ, «δε βλέπετε πως έγινε ο χώρος;»

Η ηθοποιός αυτή την περίοδο είναι εκτός θεάτρου και τηλεόρασης καθώς εριμένει μία καλή πρόταση για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Βγαίνει πολύ σπάνια και επιλεκτικά στη δημοσιότητα, καθώς ο πρώην σύντροφος της της έχει κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αυτό είναι το αποκλειστικό που φέρνει σήμερα to Υouweekly.gr.
Η ηθοποιός από το 2011 αγωνίζεται για να πάρει πίσω το ποσό -κρατηθείτε- των 500.000 €!

Και εκτός από αυτό έχει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα με την νευρική ανορεξία. Η ηθοποιός έχει φτάσει πλέον τα 47 κιλά και μπαινοβγαίνει συνεχώς στα νοσοκομεία δίνοντας μια πραγματικά απίστευτη μάχη, που πιστεύουμε ότι θα την κερδίσει επειδή έχει πείσμα και απίστευτο σθένος.

Δείτε ακόμη: Στα δικαστήρια Ελληνίδα ηθοποιός: Ο σύντροφός της καταχράστηκε τεράστιο ποσό και την παράτησε

Δείτε ακόμη: Αυτός είναι ο άντρας που «EΓΔYΣE» οικονομικά την Αβα Γαλανοπούλου

loading...