Δεν άντεξε και ξέσπασε. Τρεις μήνες μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη η μητέρα του Αθηνά δεν κρύβει την αγανάκτησή της. Δεν φτάνει ο πόνος που νιώθει για τον άδικο χαμό του γιου της , έχει να αντιμετωπίσει όλους εκείνους που βγαίνουν στη δημοσιότητα και μιλούν εκ μέρους της.

Τις τελευταίες μέρες η κα Αθηνά βλέπει όλο και περισσότερους είτε είναι από τον καλλιτεχνικό χώρο είτε όχι βγαίνουν στα μέσα και να ισχυρίζονται πως ξέρουν τα πάντα για την συγκεκριμένη υπόθεση, ξεσπά. Πολλοί είναι εκείνοι όπου από την ημέρα που «έφυγε» ο Παντελής ήταν από τον χώρο, είτε εκτός χώρου, που πλησιάζουν τα Μεσα για να δώσουν πληροφορίες που δήθεν έχουν, ή όντως έχουν! Έτσι μέσα από τον λογαριασμό της στα social media, ξέσπασε ενάντια σε όλους:

«Έλεος. Σεβαστείτε την μνήμη του Παντελή! Σταματήστε τα ψέματα. Δεν έχω δώσει σε κανένα ΜΜΕ συνέντευξη και όσοι βάζουν στο στόμα μου διάφορα λόγια ψεύδονται ασυστόλως. Επιτέλους αφήστε μας στον πόνο μας» έγραψε στο Facebook χωρίς να κρύβει την αγανάκτηση του. Μέσω αυτού του μηνύματος η κα Αθηνά επιθυμεί να σταματήσουν όλοι να παίρνουν τηλέφωνα sites και εφημερίδες ισχυριζόμενοι πως μεταφέρουν λόγια της απλά και μόνο για να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας. Αυτό που θέλει είναι όποιος γνωρίζει το παραμικρό να επικοινωνεί με τις αρμόδιες αρχές.

manapadelidi

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκάλυψη! Αυτά είναι τα τελευταία λόγια του Παντελίδη – Ποιος ο ρόλος της μάνας της Φρόσως Κυριάκου πριν το τροχαίο

«Να `σαι καλά, μα να θυμάσαι τις στιγμές που…»: Το νέο συγκλονιστικό ποστάρισμα του αδερφού του Παντελίδη

«Η Φρόσω είδε τον Παντελίδη να σωριάζεται από το ποτό και…»: Ο Λεμπιδάκης διαψεύδει δημοσίως την Κυριάκου

 

 

 

loading...