Η άβυσσος που τις χωρίζει όλο και μεγαλώνει. Η άρνηση της Ελένης Μενεγάκη να μιλήσει στην αφιερωματική εκπομπή που ετοίμασε το “Ε” για το τηλεοπτικό comeback της Ρούλας Κορομηλά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. “Αυτή τη… σφαλιάρα της Ελένης, η Ρούλα δεν πρόκειται να την ξεχάσει ποτέ”, αναφέρει πηγή στο Youweekly.gr.

MENEGAKI111

Όπως φαίνεται πλέον ο πόλεμος ανάμεσα τους μαίνεται και η φλόγα του μίσους τους σιγοκαίει. Ένα μίσος που μετρά 20 χρόνια. Η “δασκάλα και η μαθήτρια» ήταν οι χαρακτηρισμοί που απέδιδαν στις δυο ξανθές παρουσιάστριες τα media της εποχής, αφού η Ελένη είχε ουσιαστικά διαδεχτεί τη Ρούλα στον «Πρωινό καφέ» του ΑΝΤ1 (ενδιάμεσα για μία χρονιά την εκπομπή είχε παρουσιάσει η Πόπη Χατζηδημητρίου και δεν είχε την αναμενόμενη απήχηση)
Μπορεί μπρoστά στις κάμερες η μια να μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την άλλη με τη Μενεγάκη να κάνει μια guest εμφάνιση στο “Bravo”, την οποία η Κορομηλά της ανταπέδωσε στα πέντε χρόνια του “Πρωινού Καφέ” , όμως η σχέση τους μόνο φιλική δεν ήταν… Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

loading...