Μίλησε για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της! Μπορεί η Πάολα να είναι ένα από τα πιο προβεβλημμένα πρόσωπα της showbiz, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τα ξέρουμε όλα για εκείνη. Λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν πως μετά τον χαμό του πατέρα της, αλλά και του καλού της φίλου Παντελή Παντελίδη βυθίστηκε ξανά στο πένθος. Η τραγουδίστρια μίλησε στο Down Town Κύπρου γι΄αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Αμέσως μετά την απώλεια του μπαμπά σου, έχασες και τον φίλο σου, Παντελή Παντελίδη. Έπεσαν όλα μαζί. Είπες ποτέ «γιατί, θεέ μου σε μένα όλα;».

(Μου δείχνει την εικόνα του Χριστού με το ακάνθινο στεφάνι από πάνω της). Αλέξανδρέ μου, δεν έχω το δικαίωμα να ρωτήσω «γιατί» τον θεό.
Φοβάμαι να το πω. Έχω κι άλλα πίσω μου, κι άλλους ανθρώπους που αγαπώ και τρέμω γι’ αυτούς.Θα το πω για πρώτη φορά και τελευταία αυτό: μετά τον μπαμπά μου και τον Παντελή, έχασα άλλους δύο αγαπημένους μου ανθρώπους.Δύο φίλους, ανθρώπους πολύ δικούς μου. Μεγάλες απώλειες.Πραγματικά έπεσαν όλα μαζί. Φοβάμαι μη μου συμβεί και κάτι άλλο. Ο θεός δεν μας παίρνει τη ζωή.Μας τη χαρίζει. Ο θεός δεν είναι άδικος και δεν παίρνει τη ζωή από ένα δίχρονο αγγελούδι.Η ζωή τα φέρνει έτσι, η ανθρώπινη φύση, το αδύναμο σώμα. Όλα είναι ανθρώπινα. Κι αν το σκεφτείς καλά, θα δεις ότι δεν είμαστε τίποτα.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Αποκάλυψη-σοκ για τον θάνατο του George Michael! Ποιος ήταν ο άνθρωπος που τον βρήκε νεκρό;

Σοκάρει η εξομολόγηση της Καλομοίρας: «Ήθελαν να κάνουν τον γιο μου πειραματόζωο και ήταν…»

Άλλος άνθρωπος! Η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη έχασε 30 ολόκληρα κιλά και πλέον είναι αγνώριστη

loading...