Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε! Φωτιά έχουν πάρει τα media για το διαζύγιο των Λιάγκα-Σκορδά, με τους πάντες να προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί! Από τη μια, η Φαίη έχοντας στο πλευρό της τον φύλακα άγγελό της (Δείτε εδώ ποιος είναι), έχει αφιερωθεί στους δυο γιους της, ενώ από την άλλη ο Λιάγκας θέλοντας να ξεσκάσει νυχτοπερπάτησε. (Δείτε εδώ που πήγε).

sko-1Αυτό ωστόσο που προκαλεί εντύπωση είναι το πως το ζευγάρι έφτασε στο χωρισμό. Και αυτό γιατί τίποτα δεν προμήνυε ότι το ζευγάρι που έζησε για εννιά χρόνια έναν δυνατό έρωτα θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Πριν λίγο καιρό μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας είχε ξέσπασε εναντίον εκείνων που τον θέλουν στα χωρίσματα με τη σύζυγό του.

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Μας διασύρουν συνεχώς χωρίς αιτία, απλά και μόνο επειδή δεν έχουν τίποτα να γράψουν», έλεγε συνεχώς, ενώ κανείς όμως δεν περίμενε αυτό που θα επακολουθούσε. «Πριν μερικές μέρες ένα περιοδικό του …, έγραψε ότι χωρίζω με τη Φαίη! Με ρώτησε και ο βενζινάς, «διάβασα ότι χωρίζετε, ισχύει;». Άρχισε λοιπόν να λέγεται και να διαδίδεται ότι χωρίζουμε. Για να σταματήσει λοιπόν η μ@λ@κ@@, δεν χωρίζουμε! Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος κάθεται και γράφει ό,τι του ‘ρχεται στο τσερβέλο!», είπε σε έντονο τόνο ο παρουσιαστής. Ο Γιώργος Λιάγκας χρησιμοποίησε τον ραδιοφωνικό αέρα για να μιλήσει για κάτι τόσο προσωπικό! Δείτε παρακάτω την αντίδραση της Σκορδά

Από την άλλη η Σκορδά τότε είχε μείνει άφωνη όταν τον άκουσε να μιλά έτσι στον αέρα της εκπομπής του και όπως ανέφεραν δημοσιεύματα η ψυχολογική πίεση ήταν τεράστια. Κάποια στιγμή ξέσπασε σε κλάματα. Οι δηλώσεις του Γιώργου μπορεί προς στιγμήν να την αναστάτωσαν εξαιτίας της έντασης στα λόγια του, η ανακούφισή της όμως ήταν μεγάλη, αφού την έβγαλε από μια πολύ δύσκολη θέση.

Αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον ωστόσο, είναι η αποκάλυψη του Λιάγκα για τους καυγάδες του με τη Σκορδά. Δείτε εδώ τι είπε.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Χώρισε και το γλεντάει! Τα νυχτοπερπατήματα του Λιάγκα μετά την ανακοίνωση το διαζυγίου από τη Σκορδά (Photo)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισαν Λιάγκας-Σκορδά: «Όταν υπάρχει τρίτο πρόσωπο ή…» (Βίντεο)

Αυτό είναι το νέο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα! Δείτε πού μετακομίζει ο παρουσιαστής μετά το διαζύγιο από τη Σκορδά

 

 

loading...