Μέσα από το «X-Factor» την γνώρισε το ευρύ κοινό ωστόσο μετά το επίμαχο περιστατικό με το παντελόνι της στράφηκαν όλα τα media πάνω της. Πολλοί ήταν εκείνοι που την κατέκριναν θεωρώντας απαράδεκτη την κίνησή της αυτή χρησιμοποιώντας για εκείνη κάθε άλλα παρά κολακευτικά σχόλια. Η ίδια μιλώντας στο DOWN TOWN θέλησε να λύσει όλες τις απορίες.

Πώς νιώθεις που κάποιοι σε έμαθαν όχι λόγω της φωνής σου, αλλά επειδή κατέβασες το παντελόνι σου;

– Αυτό που έγινε είναι ένα δικό μου κομμάτι. Κάτι που έκανα εγώ. Άρα αν κάποιος επιλέξει να σχολιάσει αυτήν την κίνηση αντί για τη φωνή μου είναι δικαίωμα και πρόβλημά του. Από τη στιγμή που εκτίθεμαι, ο καθένας έχει δικαίωμα να σχολιάσει ό,τι θέλει. Ο τηλεθεατής δεν μπορεί να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη για τον χαρακτήρα μου από τα δείγματα που παίρνει.

Τελικά γιατί το έκανες; – 

Tο έκανα από αντίδραση. Όταν έμαθα πως παρουσιαζόμουν πρώτη στο X Factor, άλλαξα τη χορογραφία μου επειδή δεν ήθελα να βγω τόσο σέξι. Πήρα από μόνη μου την πρωτοβουλία να είμαι λιγότερο προκλητική. Ο Θοδωρής Μαραντίνης στην κριτική του μου είπε πως θα ήθελε να με δει πιο σέξι. Μετά ο Σάκης κοίταξε μέσα από το παντελόνι μου για να βρει το μουστάκι μου και η Ευαγγελία στο greenroom με ρώτησε και επέμεινε πού είναι το μουστάκι μου. Τότε αυθόρμητα και ως ένδειξη αντίδρασης κατέβασα το παντελόνι. Το «mooning» υπάρχει από τα αρχαία χρόνια και είναι μια κίνηση διαμαρτυρίας, απλώς δεν είναι τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα.

 

Ενώ μίλησε για το πως της συμπεριφέρεται ο κόσμος μετά από αυτό.

Τι σου λέει ο κόσμος που συναντάς στον δρόμο;

– Ο κόσμος είναι πάρα πολύ θετικός. Μόνο ένα αρνητικό περιστατικό βίωσα με μια μεθυσμένη κυρία που βρισκόταν σε ένα μπαράκι. Δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε, απλά μου μιλούσε και με έφτυνε στο πρόσωπο και με κρατούσε από το λαιμό. Κατά τ’ άλλα, τα σχόλια του κόσμου είναι πολύ θετικά.

Ποιος θέλεις να βγει νικητής;

– Αυτός που θα πάρει τον τίτλο του νικητή δεν σημαίνει πως θα είναι και ο πιο επιτυχημένος. Είναι πολύ σχετικό αν κρίνεται η επιτυχία από ένα αυτοκίνητο. Ο Λέοντας έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει αν όλη η Κύπρος τον υποστηρίξει. Και ο Ίαν έχει μεγάλες πιθανότητες. Κάτι ήξερε ο Γιώργος Θεοφάνους όταν διάλεξε την ομάδα των αγοριών.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Επιτέλους! Η Νωαίνα αποκάλυψε την ιστορία που κρύβεται πίσω από το μουστάκι…

Ανατροπή στο «X-Factor»: Η ξαφνική ασθένεια που άλλαξε όλα τα δεδομένα

«Ο οργανισμός μου με αποχαιρετάει. Οι δυνάμεις μου με εγκαταλείπουν…»:Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Γερμανού μετά τη λιποθυμία της

Τα καλύτερά μας σήμερα

Το ολόσωμο μαγιό της Κατερίνας Καινούργιου που λατρέψαμε- Όλες οι λεπτομέρειες για το look της

Η καρδιά χρειάζεται περισσότερη προσοχή το καλοκαίρι- Μάθετε όσα πρέπει να προσέχετε

Ήλιος σε Εξάγωνο με Δία! Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στα ζώδια

loading...