Εδώ και περίπου μια εβδομάδα το Ξαναδέστε τους είναι στον αέρα εδώ και με αφορμή την επιστροφή της στο γυαλί η Μαίρη  Συνατσάκη μιλά στο People για τη νέα της αυτή τηλεοπτική συνεργασία.

Είσαι πολύ ενεργή στα social media. Ποια είναι τα πρώτα μηνύματα που παίρνεις από τον κόσμο την πρώτη εβδομάδα του Ξαναδέστε Τους;

Το κοινό φαίνεται να μην ήθελε ποτέ να σταματήσει αυτή η εκπομπή. Εγώ αυτό εισπράττω από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το come back. Ως επί τω πλείστον η αίσθησή μου είναι πως ο κόσμος έχει χαρεί, προφανώς υπάρχουν και αμφιλεγόμενα σχόλια, αλλά η πλειοψηφία έχει μια θετική αντιμετώπιση. Κατά τη γνώμη μου αυτό οφείλεται στο ότι είναι ξεκάθαρος ο στόχος της εκπομπής: δύο ώρες που θέλουν να σε κάνουν να γελάσεις. Τελεία.

Η Κατερίνα Καινούργιου, που υπήρξε βασικό μέλος της ομάδας του Δέστε τους, παρόλη την παλιότερη ένταση που υπήρχε μεταξύ σας μιλά με θετικά λόγια για σένα, ενώ αφήνει ξεκάθαρα να φανεί πως οι σχέσεις της με τη Μαρία (σ.σ. Ηλιάκη) είναι τεταμένες. Σε έχει κάνει αυτό να νιώσεις άβολα;

Τα πράγματα που με κάνουν να αισθάνομαι άβολα, επιλέγω να μην τα παρακολουθώ πολύ. Ειλικρινά, μου φαίνεται πως όλο αυτό είναι κάτι πολύ εσωτερικό δύο άλλων ανθρώπων και δεν θέλω να έχω συμμετοχή. Ούτε θεωρώ πως έχει κάποια χρησιμότητα κάτι τόσο εσωτερικό να δημοσιοποιείται και να παίρνει έκταση, όταν δύο άνθρωποι έχουν ακολουθήσει πια χωριστούς δρόμους. Αυτό έχω να πω, χωρίς να είμαι σε θέση να πάρω καμία μεριά.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Έρχεται ο πελαργός για την Μαριάντα Πιερίδη; Η γλυκιά ανακοίνωση της τραγουδίστριας

Δύσκολες ώρες για την Καινούργιου μετά τις αποκαλύψεις για τον σύντροφό της -Το όλο νόημα μήνυμα της παρουσιάστριας

«Πρωινό»: Στενή συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά είναι τρελά ερωτευμένη -Δείτε την με τον σύντροφό της μες στα μέλια (Photos)

Τα καλύτερά μας σήμερα

10 ανατριχιαστικές φωτογραφίες – Όταν δείτε την 6η θα μείνετε άφωνοι!

Κι όμως! Δείτε την Μενεγάκη πριν τις πλαστικές στη μύτη, μάτια, άνω χείλος και… (Photos)

loading...