Την περίμενε μια μεγάλη λαχτάρα! Πριν λίγες μέρες βρέθηκε στη Ρώμη, όπου και την… συνέλαβαν. Ο λόγος για την Χριστίνα Πάζιοου η οποία μαζί με τα μοντέλα, τον φωτογράφο και τον στυλίστα της βρέθηκε εκεί για τη φωτογράφιση της  νέα καμπάνια της εταιρείας ρούχων με την υπογραφή της.

Ξεκίνησε η φωτογράφιση με τα μοντέλα αλλά και την ίδια την Χριστίνα ως μοντέλο της CP COLLECTION και παρά το γεγονός ότι ο κόσμος σταματούσε για να τις κοιτάξει και κάποιοι άνδρες για να τις… φλερτάρουν εκείνες συνέχισαν να ποζάρουν στις γωνιές της αιώνιας πόλης.

paizzΗ  γνωστή γυμνάστρια όπως αναφέρει το tlife, πήγε στη Fontana di Trevi, προκειμένου  να κάνει μια άσκηση ισορροπίας σε κατακόρυφο και καταλάθος βρέθηκε μέσα στο συνριβάνι κάτι που δεν επιτρέπεται. Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν κοντά, παρατήρησαν το γεγονός και πλησίασαν.

12

Τελικά οι τρεις καραμπινιέροι συνέλαβαν τη Χριστίνα και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Οι αστυνομικοί ήθελαν να μάθουν ποια είναι γιατί μπήκε μέσα στο χώρου του διάσημου συντριβανιού. Μάλιστα η συνεννόηση ανάμεσά τους στάθηκε ακατόρθωτη καθώς εκείνοι δεν ήξεραν Αγγλικά και η Χριστίνα δεν ήξερε Ιταλικά.

Ευτυχώς χάρη στον υπεύθυνο της εταιρίας που οργάνωσε τη φωτογράφιση είχε πάρει την σχετική άδεια και εκείνος έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα με τα σχετικά έγγραφα και εξήγησε στους αστυνομικούς τι συνέβη. Τελικά η παρεξήγηση λύθηκε και μετά από μια ώρα στο τμήμα, η Χριστίνα αφέθηκε ελεύθερη.

paz

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Αγγελικής Ηλιάδη: «Πονάει απερίγραπτα η ψυχή μου που…»

Όλα τα λεφτά! Η πιο τρυφερή φωτογραφία του Γιώργου Γιαννιά μαζί με την εγκυμονούσα σύζυγό του

Μόνο αυτό δεν είχαμε δει! Δεν φαντάζεστε πως εμφανίστηκε η Καραβάτου στην εκπομπή! (Βίντεο)

loading...