Ακούμε από εδώ κι από εκεί πως η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε δίαιτα και αδυνάτισε! Ναι αμέ…

Το Youweekly.gr και οι αποκλειστικές φωτογραφίες του, φέρνουν στο φως την αλήθεια… Δεν είναι λίγες οι φορές, που διάσημες Ελληνίδες ποζάρουν σε εβδομαδιαία περιοδικά ή ανεβάζουν φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media αναδεικνύοντας και καλά το αληθινό και αψεγάδιαστο κορμί τους…

Ψέμα… Οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζει σήμερα το Youweekly.gr αποδεικνύουν πως όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, αλλά και το ότι όλες σχεδόν είναι από λίγο ή ως πολύ «πειραγμένες»… Ιδού η απόδειξη! Δείτε το πραγματικό κορμί της Σίσσυς Χρηστίδου…407311407315Η Σίσσυ Χρηστίδου, όπως μεταφέρει ο δημοσιογράφος του Youweekly.gr, μόλις είδε τος φωτογράφους στην παραλία έκανε τα πάντα για να κρυφτεί. Έβαζε τα παιδιά μπροστά της, κάλυπτε την περιφέρεια της με τα χέρια και έκανε ότι μπορούσε για να μην την απαθανατίσει ο φακός! 407314407318Όπως βλέπετε και μόνοι σας, στα στιγμιότυπα που εξασφάλισε το Youweekly.gr, η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια ζουμερή παρουσιάστρια, με έντονες καμπύλες και πολύ όμορφο πρόσωπο!

407307407325

Θέλετε να παίξουμε ένα παιχνίδι; Βρείτε τις διαφορές….Πραγματικότητα VS ρετούς, μία κυτταρίτιδα δρόμος…. xristidouΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκάλυψη! Αυτές είναι οι Eλληνίδες celebrities με την περισσότερη κυτταρίτιδα! Φωτογραφίες σοκ!

Σοκ! Αυτά τα γεμάτα κυτταρίτιδα πόδια ανήκουν σε πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια

Πώς πάει από κυτταρίτιδα η Καινούργιου; Δείτε για πρώτη φορά το αρετουσάριστο κορμί της!

loading...