Στην εφημερίδα Espresso και την Τεριάννα Παππά παραχώρησε συνέντευξη ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς μιλώντας για όλους και για όλα. Μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει και για τα περιστατικά που έζησε με τις γυναίκες. Ο λόγος για τον  Ερρίκο Μπριόλα.

Μοιραστείτε μαζί μας περιστατικά με τις γυναίκες που βρέθηκαν δίπλα σας.

Μια εποχή ήθελα η γυναίκα να είναι σοφιστικέ με γυαλιά. Ήμουν λοιπόν με μια κοπέλα αυτού του στιλ και, όταν βρεθήκαμε οι δυο μας στο δωμάτιο, πήγε να βγάλει τα γυαλιά της για να μην τα σπάσει. Ε, μετά τα γυαλιά έφυγα κι εγώ!

Μια άλλη φορά ήταν με μια κυρία, η οποία ερχόταν στο θέατρο με την υπηρέτριά της. Επειδή ο Μυράτ έγραφε πολλά βιβλία, είχε πάντα μικρό ρόλο, ενώ εγώ ήμουν ζευγάρι με τη Βούλα Ζουμπουλάκη. Άρχισε να μου στέλνει διάφορα δώρα και κάποια στιγμή έστειλε ένα κουτί-καρδιά με φοντάν. Ύστερα από κάποιες μέρες πήγα στο σπίτι της στη Γλυφάδα. Περάσαμε ωραία, ξαναπήγα και δεύτερη φορά, την τρίτη όμως είδα πως υπήρχε μια φωτογραφία, την οποία φαίνεται πως έκρυβε όταν εμφανιζόμουν.

Έδειχνε έναν πλοίαρχο του εμπορικού ναυτικού. «Ποιος είναι αυτός;» τη ρώτησα και μου απάντησε: «Ο άντρας μου». «Φτου σου, αυτός θαλασσοπνίγεται κι εσύ μού… Ντύνομαι και φεύγω» της είπα και εξαφανίστηκα. Την επόμενη μέρα ήρθε στο θέατρο με την υπηρέτρια πρώτη θέση -φαίνεται πλήρωνε γερά το ταμείο- και, μόλις βγήκα στη σκηνή, σηκώθηκε και είπε δυνατά: «Πάμε, Μαρία, έπαψε να υπάρχει ενδιαφέρον στο έργο». Την τρίτη φορά που το έκανε, την άκουσε ο Μυράτ και, όταν του εξήγησα τι είχε γίνει, της απαγόρευσε την είσοδο.

mpriolasfoto

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Λιώσαμε! Δείτε τον Βουτσά junior στο παιδικό του δωμάτιο και ξετρελαθείτε!

Πασχάλης Τερζής: Το βίντεο που τον έκανε να αναφωνήσει στην κόρη του «αϊ να χαθείς!»

Θρήνος! ‘Εφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Γεωργιόπουλος

Τα καλύτερά μας σήμερα

Γυμνάσου χωρίς να πιαστείς! 2 tips για να γλιτώσεις από το πιάσιμο της προπόνησης

Μαίρη Συνατσάκη: Για πρώτη φορά μας δείχνει το στιλάτο σπίτι της! Εντυπωσιακή διακόσμηση!

Το πιο funky μοτίβο του καλοκαιριού χαρίζει κοσμοπολίτικο αέρα- Δοκίμασε τις ρίγες!

loading...