Ένα νέο κεφάλαιο ήρθε να προστεθεί στο Άρλεκιν «Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί».

Μετά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν, άλλοτε επειδή η 41χρονη σταρ έχει φτάσει τα 37 κιλάκαι άλλοτε για τα χρήματα, νέο δημοσίευμα της «Radar Online», υποστηρίζει ότι η Άντζι κερατώνει τον Μπραντ Πιτ με έναν παντρεμένο πρώην της, που δεν είναι άλλος από τον Ντάνιελ Κραίγκ!

(Ο Ντάνιελ Κραιγκ με την κούκλα σύζυγό του, Ρέιτσελ Βάις)

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Radar Online», η 47χρονη σταρ το τελευταίο διάστημα έχει έρθει πολύ «κοντά» με τον πρώην «Τζέιμς Μποντ», με τον οποίο, όπως αναφέρει το star, υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν, όταν πρωταγωνιστούσαν στην ταινία «Tomb Raider».

Και μπορεί να είναι παντρεμένοι κι οι δυο (εκείνη με τον Μπραντ Πιτ και εκείνος με την Ρέιτσελ Βάις), αλλά τα τηλέφωνα το τελευταίο διάστημα έχουν πάρει «φωτιά».

Έμπιστη πηγή, υποστηρίζει πως οι δυο τους ξαναήρθαν «κοντά», όταν η Τζολί κάνοντας την αρχή, του τηλεφώνησε για να τον επαινέσει για την πίεση που άσκησε στις ΗΠΑ ώστε να μειωθούν οι νάρκες και άλλα εκρηκτικά στις ζώνες διαμάχης ανά ολόκληρο τον κόσμο.

Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει πως κουβέντα στην κουβέντα οι δυο «πρώην» θυμήθηκαν τα παλιά, καθώς «ανέκαθεν είχαν καλές σχέσεις, και είναι πολύ συγκινημένοι που επανενώνονται για έναν καλό σκοπό», μιας και λέγεται πως η 41χρονη σταρ πίεσε τον 47χρονο Κραιγκ να γίνουν «ομάδα» ώστε να βοηθήσουν στην εξάλειψη των ορυχείων και των κινδύνων που μπορούν να προκαλέσουν έκρηξη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Τζένιφερ Άνιστον μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της – Τι αποκαλύπτει

Η αποκάλυψη του δικηγόρου της οικογένειας Παντελίδη για τις επίμαχες φωτογραφίες – Ποια είναι η μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση

Επανασύνδεση σε χρόνο dt! Ποιο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz δεν πρόλαβε να χωρίσει και είναι ξανά μαζί

loading...