Προκλήθηκε σεισμός πολλών ρίχτερ. Μέσα από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» έγινε γνωστό πως ο Νότης Σφακιανάκης απειλείται με πέντε χρόνια φυλάκισης.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο λόγος είναι η  συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος, στο κρατικό κανάλι της Κύπρου και από την οποία ξέσπασε σάλος. Τότε ο εκκεντρικός καλλιτέχνης είχε μιλήσει με αιχμηρά λόγια για τους πρόσφυγες αναφέροντας πως «βιάζουν» την πατρίδα μας. Κάτι που οδήγησε την την Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας να επιρρίπτει ευθύνες στο κανάλι «ΡΙΚ»για τη μετάδοση ρατσιστικών αναφορών.

Ο Γενικός μάλιστα  Γραμματέας της επιτροπής αναφέρει: «Αυτά κρίθηκαν πολύ ρατσιστικά με βάση τον κώδικα που τον ετοίμασαν οι εκδότες, οι δημοσιογράφοι, οι ιδιοκτήτες των καναλιών. Δεν είναι κάτι ιδιωτικό είναι μια πρωτοβουλία και των δημοσιογράφων για την αυτορρύθμιση των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων». Ενώ συνέχισε λέγοντας  «Ο νόμος εδώ στην Κύπρο προβλέπει ποινή φυλάκισης 5 ετών για προβολή ρατσιστικών απόψεων». Δείτε στο βίντεο την αντίδραση του Σφακιανάκη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σάλος άνευ προηγουμένου! Ξεφτιλίζουν τον Σφακιανάκη για τις δηλώσεις του σχετικά με τους πρόσφυγες: «Είναι ρατσιστής και…»

Η αποκάλυψη του Αντώνη Ρέμου για τα «Σχοινιά σου» του Παντελή Παντελίδη που έκανε τους πάντες να δακρύσουν – Τα τρυφερά του λόγια για τον τραγουδιστή

Ο Ανδρέας Φουστάνος αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη πασίγνωστη Ελληνίδα που έκανε πλαστική επέμβαση -Δεν πάει ο νους σας

loading...