Οι στιγμές είναι δύσκολες! Τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά αφού βρίσκεται σε ίδρυμα και μάλιστα είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι εξαιτίας των πολλών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Ο λόγος για την τραγουδίστρια και ηθοποιό  Ζωή Φυτούση, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Freddo και μίλησε ανοιχτά για όσα αντιμετωπίζει. «Δεν θέλω να ζήσω άλλο. Κουράστηκα. Και προδόθηκα. Πολλοί ευεργετήθηκαν από εμένα. Δεν ήρθαν όμως ποτέ να με δουν μέσα στο ίδρυμα», εξομολογείται. Μοναδική της παρηγοριά δεν είναι άλλη από τους καλούς της φίλους  Γιώργο Γεωργίου, Κώστα Βενετσάνο, Δημήτρης Ιατρόπουλος και οι οποίο πρόσφατα και με αφορμή τα γενέθλιά της την επισκέφθηκαν.

«Γιώργο μου, είμαι εδώ πάνω από 3 χρόνια. Εκτός από εσάς, δεν με θυμήθηκαν άλλοι όλα αυτά τα χρόνια. Η Αννούλα η Φόνσου δεν έπρεπε να έρθει να με δει; Δεν ήρθε ποτέ. Δεν πειράζει, να είναι καλά», δήλωσε στον ηθοποιό.

fit

«Κάθομαι μόνη μου, θυμάμαι τα παλιά και κλαίω. Ο άνθρωπος πρέπει να φεύγει όρθιος. Όχι καθηλωμένος. Τι να την κάνω τέτοια ζωή», εξομολογείται.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

«Ο Λιάγκας κιότεψε και απαίτησε από τον Ant1 να…» – Αποκάλυψη βόμβα για τον παρουσιαστή!

Επεισόδιο στην Βουλιαγμένη: Καυγάς μεταξύ Λιάγκα – Σκορδά και οι βαριές κουβέντες δημοσίως!

Η κόρη της Πάολα μεγάλωσε και είναι ίδια η μαμά της! Δείτε την πως είναι σήμερα…

 

loading...