Τα είπε έκω από τα δόντια! Για τις δύσκλοες στιγμές που πέρασε μετά το διαζύγιο αναφέρθηκε  γνωστός ηθοποιός, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, πως δεν ήθελε να χωρίσει και ότι του έπεφταν τα μαλλιά!

Ο λόγος για τον Κώστα Αποστολάκη ο οποίος μίλησε για το διαζύγιό του με την Αμέλια Αναστασάκη, με την οποία γνωρίστηκαν τον Ιούλιο του 2011 σε ένα μπαρ στο Κολωνάκι, μέσω κοινής παρέας και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.  Παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2012, στον τόπο καταγωγής τους, τα Χανιά, ενώ τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, την οποία βάπτισαν πριν από λίγες μέρες.

«Δεν ήθελα να χωρίσω. Περνάς δύσκολα, ειδικά όταν δεν θες να χωρίσεις και φεύγεις ο ίδιος. Υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες και εξωγενείς και εσωγενείς που δεν σου επιτρέπουν να μείνεις. Μου πήρε ένα χρόνο για να το πάρω απόφαση ότι χώρισα», ανέφερε ο ηθοποιός, στο «The 2Night Show» και συνέχισε: «εγώ πίνω μόνο όταν είμαι καλά. Όταν είμαι χάλια δεν πίνω. Τώρα είμαστε μια χαρά. Τότε, μου έπεφταν τα μαλλιά και τέτοια, δεν ήξερα ότι τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους και, τώρα, εγώ και η Αμέλια και η κόρη μας είμαστε μια χαρά».

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Η μικρή Μαρίνα έγινε 18 μηνών! Δείτε το γλυκό δώρο που της πήρε η Ελένη Μενεγάκη

Ακόμη μια απώλεια! Πέθανε ξαφνικά γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Ευχάριστα νέα για Ρουβά-Ζυγούλη! Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους

loading...