Διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. Στο πρόσωπο του συντρόφου της Τίμου Λειβαδίτη βρήκε όλα όσα αναζητούσε, όμως δεν ξεχνά όσα τη σημάδεψαν. Ο λόγος για την Μαρία Μπακοδήμου, η οποία με αφοπλιστική ειλικρίνεια αποκάλυψε πως έχει δεχτεί την απόλυτη ίσως προδοσία και μάλιστα στην πιο ευαίσθητη στιγμή της ζωής της. Η παρουσιάστρια μιλώντας στο «ΕΓΩ» παραδέχτηκε πως μια κολλητή της προσπάθησε να την χωρίσει από τον σύζυγό της.

-Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που σου έχει κάνει άνθρωπος;
Το χειρότερο πράγμα μου το έχει κάνει μια φίλη.Έστησε μια ολόκληρη ίντριγκα, όταν γεννούσα τα παιδιά μου.

-Δηλάδη;
Έστειλε ανθοδέσμη στο μαιευτήριο με μια κάρτα που έλεγε: «Μπορεί να μην το μεγαλώσουμε μαζί, αλλά να μας ζήσει»! Το έκανε κατά τη γέννηση τόσο του πρώτου, όσο και του δεύτερου γιου μου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πατέρας του παιδιού, δεν ήταν ο άντρας μου αλλά ο άνθρωπος που έστειλε τα λουλούδια.

Είναι σοκαριστικό…
Είναι απόλυτα σοκαριστικό. Το έκανε ένας άνθρωπος πολυ δικός μου, που τον ένιωθα κοντά μου. Ήταν παρούσα μάλιστα τη στιγμή που έφθασαν οι ανθοδέσμες στο μαιευτήριο.

Πώς αντιδράσατε με τον σύζυγό σου;
Την πρώτη φορά το είδαμε σαν πλάκα. Φανταστήκαμε πως την έστειλε κάποιος τρελός θαυμαστής για να προκαλέσει αναστάτωση. Τη δεύτερη φορά μας αναστάτωσε περισσότερο. Ανακαλύψαμε ποιος ήταν ο αποστολέας έπειτα από καιρό, όταν αυτό το άτομο είχε πλέον φύγει από τη ζωή μας για κάποιους άλλους λόγους. Φαινόταν ότι υπήρχαν προβλήματα αλλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ ότι θα έφτανε μέχρι αυτό το σημείο.

-Είναι λίγο ανατριαχιαστικό όταν αντιλαμβάνεσαι ότι ένας άνθρωπος τόσο κοντινός σου λειτουργούσε τόσο ύπουλα και τόσο νοσηρά.

Δεν φαντάζεσαι. Γιατί εγώ έχω πολύ καθαρή στάση απέναντι στους ανθρώπους. Δεν μπορώ να σκεφτώ αρνητικά για κάποιον, ακόμα κι αν μου έχει κάνει κακό.Δεν θα μπω σε καμία διαδικασία ούτε ανταπόδοσης ούτε εκδίκησης. Θεωρώ ότι είναι δική μου χαμένη ενέργεια. Η διπροσωπεία υποδηλώνει την τραγική φάση στην οποία βρίσκεται ο άνθρωπος που λειτουργεί κατ΄αυτόν τον τρόπο. Ότι βίωσα ήταν σοκαριστικό δεν πίστευα ότι μπορεί να συμβεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο αγώνας της Μαρίας Μπακοδήμου με τον καρκίνο! «Είχα μουδιάσει…» – Απίστευτη εξομολόγηση!

Πρώτη φορά: Το ξέσπασμα του Γιάννη Βαρδή στις καταγγελίες της συζύγου του πατέρα του

Ανατριχιαστική αποκάλυψη για τον θάνατο του Γιάννη Αγγελάκη – Ποιος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε μαζί του

loading...