Στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» μίλησε ο Νίκος Χορταρέας, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρόσφατη σύλληψή του στην Κύπρο και δηλώνει πως ήδη ο δικηγόρος του ετοιμάζει μηνύσεις.

«Ήταν η πρώτη μέρα που ξεκίνησα να δουλεύω. Η πρώτη πελάτισσα που ήρθε ήταν αστυνομικός. Που ήξεραν ότι ρίχνω χαρτιά; Εκτός κι αν είχαν κι εκείνοι μαντικές ικανότητες σαν κι εμένα και έκαναν αυτό. Συν ότι μέχρι να βγω εγώ, γιατί πήγα στο αστυνομικό τμήμα για να υπογράψω μια κατάθεση ότι όντως έριχνα χαρτιά, αλλά δεν γνώριζα ότι απαγορεύεται. Και μέχρι να βγω από το τμήμα, έκατσα 10-15 λεπτά, είχε γεμίσει το facebook και άλλα μέσα με αυτή την είδηση, γράφοντας πράγματα τα οποία είχαν συμβεί και αυτό φάνηκε από το δελτίο τύπου που έβγαλε η αστυνομία.

Οι δικηγόροι μου ξεκίνησαν μηνύσεις σε έναν δημοσιογράφο εδώ της Κύπρου. Υπάρχει πιθανότητα στην Κύπρο να πάρεις 2.000 ευρώ, να σε πιάσουν εκείνη την ώρα και να φύγεις; Δεν με συνέλαβαν με 2.000, 50 ευρώ μου έδωσε η αστυνομικός. Εγώ είμαι ο καλύτερος αστρολόγος της Κύπρου, όλοι οι υπόλοιποι άντρες που βγαίνουν και το παίζουν αστρολόγοι, δεν ξέρουν τι τους περιμένει από εδώ και πέρα. Όλοι αυτοί θα κληθούν από Δευτέρα από τη δικαιοσύνη είτε αυτεπάγγελτα, αν το κάνει η αστυνομία, αλλιώς θα το κάνω εγώ».

Δείτε τι αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί:

Για περισσότερα νέα πατήστε ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Στα Καλά Καθούμενα»: Η αντικαταστάτρια έκπληξη της Καραβάτου και τα δάκρυα του Κρατερού on air!

«Αυτό που έκανε θα το πληρώσει!» – Άγριο ξέσπασμα Έλληνα ηθοποιού για τον Λακη Λαζόπουλο….

Απίστευτο κράξιμο: Η Νωαίνα του X-Factor σοκάρει με ένα σκανδαλώδες ποστάρισμα! «Κοίταζα τους συμπαίκτες μου με ζήλια, φόβο και αλαζονεία

 

loading...