Η αποκάλυψη του άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Η ζωή από την αρχή του έδειξε το σκληρό πρόσωπό της, στερώντας του την αθωότητα και την ξεγνοιασιά των παιδικών του χρόνων. Προκειμένου μάλιστα να επιβιώσει χρειάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο.

Για τα «πέτρινα» χρόνια της ζωής του μίλησε ο παρουσιαστής του «World Party»  Γιώργος Μαυρίδης, όπου γεννήθηκε στην Καλαμαριά το 1978 και «μεγάλωσα με την μητέρα μου, την γιαγιά μου και την μεγαλύτερη αδερφή μου. Ο μόνος λόγος που μιλάω για τις δυσκολίες είναι γιατί είναι ωραίο να ξέρει ο άλλος από πού ξεκινάς. Μεγάλωσα με έναν πατέρα που μπαινόβγαινε στη φυλακή και έκανε την ζωή της μητέρας μου δύσκολη. Αλλά θέλω να κρατάω πάντα τα καλά».

mavridis11

Θέλοντας μάλιστα να βοηθήσει τη μητέρα του η οποία έκανε αμέτρητες θυσίες για να τον μεγαλώσει δουλεύοντας, όπως δήλωσε στο «Down Town»  το πρωί σε μανάβικο και το βράδυ έραβε ρούχα, χρειάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο.

mavridis

«Δεν είναι ότι δεν ήθελα να τελειώσω το σχολείο. Δεν μπορούσα να διαβάζω από πολύ μικρός, λόγω όλης της κατάστασης. Δεν χρειάζεται να ανφερθώ σε λεπτομέρειες. Θυμάμαι να κοιμάμαι στο θρανίο. Δεν μπορούσα να διαβάσω. Δεν είχα διάθεση να διαβάσω. Έφτασα σε μια ηλικία, στα 15 μου, που αναγκάστηκα να πηγαίνω στο Νυχτερινό της Ικτίνου γιατί θα έμενα στην ίδια τάξη. Δεν ήμουν και το καλύτερο παιδί. Ήμουν πολύ κακός για το σχολείο και έπρεπε να φύγω. Τη μέρα δούλευα, το βράδυ πήγαινα στο σχολείο, το πρωί ξαναδούλευα. Όλα αυτά για να βγαίνω οικονομικά. Και μετά ήρθε το χαρτί για να πάω φαντάρος. Τα βάλαμε κάτω και αποφασίσαμε ότι ήταν καλύτερα να τελειώσω και με αυτή την υποχρέωση, για να επιστρέψω και να αρχίσω να δουλεύω. Εν τω μεταξύ, ήμουν έξι μήνες στον Άγιο Στέφανο στην Αθήνα», τονίζει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Ουγγαρέζος «ξέσκισε» την Σπυροπούλου on air – Οι απίστευτες αποκαλύψεις για την άσχημη συμπεριφορά της

Η Άντζυ Σαμίου ξεφτίλισε δημοσίως την Άντζελα Δημητρίου για την διαφήμιση!

Έξω φρενών ο Ουγγαρέζος με ερώτηση του Αρναούτογλου στην Ηλιάκη- «Εγώ τσαντίστηκα…»

loading...