Φέρεται να ζημίωσε το ισπανικό δημόσιο κατά 5,5 εκατομμύρια λίρες

Ο πιο δημοφιλής «James Bond», Σον Κόνερι, ζει έναν εφιάλτη, καθώς η σύζυγός του Μισέλ Ρόκμπρουν, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 2,5 ετών και πρόστιμο πάνω από 16 εκατομμύρια λίρες για απάτη κατά του ισπανικού δημοσίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail, η σύζυγος του «James Bond», φέρεται να ζημίωσε το δημόσιο της Ισπανίας κατά 5,5 εκατομμύρια λίρες με την πώληση μιας πολυτελέστατης βίλας τους στο ισπανικό πολυτελές θέρετρο Costa del Sol, που πραγματοποιήθηκε το 1999.

Η Μισέλ, πούλησε την τεράστια έπαυλη και αμέσως μετά κατεδαφίστηκε για να χτιστούν μόλις πέντε πολυτελή διαμερίσματα. Όμως οι αρμόδιες αρχές παραπλανήθηκαν, καθώς αντί για πέντε χτίστηκαν εβδομήντα διαμερίσματα που πωλήθηκαν για περισσότερο από 45 εκατομμύρια δολάρια.

Η γαλλίδα σύζυγος του Σον Κόνερι θα πρέπει να παραστεί σε δίκη, ενώ για την υπόθεση αρχικά οι έρευνες επικεντρώθηκαν στον 85χρονο ηθοποιό. Όμως, οι κατηγορίες για το πρόσωπο του δεν ήταν επαρκείς. «Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ανοησίες», δήλωσε η κυρία Κόνερι και αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια της υπόθεσης.

Ο Σον Κόνερι και η σύζυγός του

Η βίλα του σκανδάλου

loading...