Το δικό του μήνυμα για τα όσα περνά το MEGA θέλησε να στείλει και εκείνος δείχνοντας την συμπαράστασή τους σε όλους τους εργαζομένους του σταθμού. Αν και βρέθηκε για λίγο διάστημα στον σταθμό οι σχέσεις που έκανε εκεί ήταν σχέσεις ζωής. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μιλιόγλου που εργαζόταν στην εκπομπή «Καλημερούδια» και ο οποίος μέσα από το Instagram  συγκίνησε τους πάντες.
milioglou123
«Από το πρωί σήμερα βλέπω, ακούω και διαβάζω πολλά για το Mega… Θα κλείσει, θα το πάρουν οι τράπεζες, θα πέσει μαύρο, θα χάσουμε τα λεφτά μας… Άλλοι χαίρονται, άλλοι συμπάσχουν, άλλοι δήθεν συμπάσχουν και στην πραγματικότητα χαίρονται (θλιβερό για εκείνους)… Εγώ ένα πράγμα ξέρω από αυτό το λίγο που βρέθηκα εκεί… Οι εργαζόμενοί του το αγαπάνε αυτό το κανάλι. Είναι το mega τους και παρά τα προβλήματά τους από την έλλειψη ρευστού (σας μιλάω για περιπτώσεις συναδέλφων που πραγματικά είναι στο έλεος της μισθοδοσίας) ούτε ένας δεν είπε “να κλείσει το μπουρδ@@@λο”! Η στεναχώρια τους για την τωρινή κατάσταση ξεπερνά την απώλεια του όποιου μισθού… Μακάρι όποιος έρθει, αν έρθει, να το αγαπήσει αυτό το κανάλι, όσο και αυτοί που πραγματικά το έκαναν αυτό που ήταν στα χρόνια της ακμής του… Οι άνθρωποι δεν είδατε ποτέ και που δούλεψαν πραγματικά για αυτό…

Προσωπικά νιώθω περήφανος που μοιράστηκα μαζί τους αυτούς του λίγους μήνες και ελπίζω όλα να αλλάξουν. Να ξέρετε ότι οι άνθρωποι του Mega πιστεύουν ακόμα στα θαύματα… Θα πιστέψω κι εγώ μαζί τους και ελπίζω να το κάνεις και εσύ… Εσύ που γέλασες με τις Τρεις Χάριτες και τους Απαράδεκτους, που συγκινήθηκες με το Νησί, τις μάγισσες της Σμύρνης και τα Μυστικά της Εδέμ, που έπαιξες με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και το Βλάσση Μπονάτσο, που ξεκίνησες τη μέρα σου με το Φώτη, τη Μαρία, την Έλντα, τη Σοφία και το Γρηγόρη, που “άνοιξες” το μυαλό σου με τη Μαλβίνα…. Εσύ που μεγάλωσες με το Mega όπως εγώ… (ΥΓ: Ναι, έγιναν λάθη…. Αλλά ας σκεφτούμε από ποιούς…. )», έγραψε χαρακτηριστικά στο κείμενο του.

Από το πρωί σήμερα βλέπω, ακούω και διαβάζω πολλά για το Mega… Θα κλείσει, θα το πάρουν οι τράπεζες, θα πέσει μαύρο, θα χάσουμε τα λεφτά μας… Άλλοι χαίρονται, άλλοι συμπάσχουν, άλλοι δήθεν συμπάσχουν και στην πραγματικότητα χαίρονται (θλιβερό για εκείνους)… Εγώ ένα πράγμα ξέρω από αυτό το λίγο που βρέθηκα εκεί… Οι εργαζόμενοί του το αγαπάνε αυτό το κανάλι. Είναι το mega τους και παρά τα προβλήματά τους από την έλλειψη ρευστού (σας μιλάω για περιπτώσεις συναδέλφων που πραγματικά είναι στο έλεος της μισθοδοσίας) ούτε ένας δεν είπε «να κλείσει το μπουρδ@@@λο»! Η στεναχώρια τους για την τωρινή κατάσταση ξεπερνά την απώλεια του όποιου μισθού… Μακάρι όποιος ερθει, αν έρθει, να το αγαπήσει αυτό το κανάλι, όσο και αυτοί που πραγματικά το έκαναν αυτό που ήταν στα χρόνια της ακμής του… Οι άνθρωποι δεν είδατε ποτέ και που δούλεψαν πραγματικά για αυτό… Προσωπικά νιώθω περήφανος που μοιράστηκα μαζι τους αυτούς του λίγους μήνες και ελπίζω όλα να αλλάξουν. Να ξέρετε οτι οι άνθρωποι του Mega πιστεύουν ακόμα στα θαύματα… Θα πιστέψω κι εγώ μαζί τους και ελπίζω να το κάνεις και εσύ… Εσύ που γέλασες με τις Τρεις Χάριτες και τους Απαράδεκτους, που συγκινήθηκες με το Νησί, τις μάγισσες της Σμύρνης και τα Μυστικά της Εδέμ, που έπαιξες με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και το Βλάσση Μπονάτσο, που ξεκίνησες τη μέρα σου με το Φώτη, τη Μαρία, την Έλντα, τη Σοφία και το Γρηγόρη, που «άνοιξες» το μυαλό σου με τη Μαλβίνα…. Εσύ που μεγάλωσες με το Mega όπως εγώ… (ΥΓ: Ναι, έγιναν λάθη…. Αλλά ας σκεφτούμε από ποιούς…. )

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Dimitris Milioglou (@d_milioglou) στις

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η αποκάλυψη του Λιάγκα για το μέλλον του MEGA που αλλάζει όλα τα δεδομένα – Τι είπε on air (Βίντεο)

Το συγκλονιστικό κείμενο του Θοδωρή Κολυδά για το τέλος του Mega!

Ελένη Μενεγάκη: Πως αντέδρασε on air όταν έμαθε τις εξελίξεις για το MEGA (Βίντεο)

 

loading...