Στη 1:00 μετά το μεσημέρι θα γίνει στα Πηγάδια Παλαιομάνινας η κηδεία του Βασίλη Γρατσάνη, ενώ δύο ώρες αργότερα, στις 3:00 το μεσημέρι, θα γίνει στην Πεντάλοφο, η κηδεία του Γιάννη Κορδώση

Σε κλίμα βαρύ συγγενείς και φίλοι λένε σήμερα το τελευταίο αντίο στα αδικοχαμένα παλικάρια που το νήμα της ζωής τους κόπηκε τόσο ξαφνικά.

Ο Γιάννης και ο Βασίλης που αγνοούνταν από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς τελικά βρέθηκαν χθες νεκροί στο αυτοκίνητό τους μετά από ένα παρατεταμένο θρίλερ αναζήτησής τους.

Δείτε ακόμη: Σοκαριστικές λεπτομέρειες του Σόμπολου για την δολοφονία Σεργιανόπουλου: “Ήταν σεξουαλικό έγκλημα. Τον είδαμε κατασφαγμένο και γυμνό μέσα σε λουτρό αίματος»!

Οι διαδικτυακοί τους φίλοι έχουν κατακλύσει με συγκινητικά μηνύματα τις σελίδες των παιδιών στο Facebook, στέλνοντάς τους έτσι με το δικό τους τρόπο το τελευταίο αντίο. «Καλό παράδεισο φίλοι μου», «Καλό ταξίδι αλάνια μας», «Δύναμη και υπομονή στις οικογένειές σας», «Κι έρχεται η στιγμή που δεν υπάρχουν λόγια», «Αιωνία σας ή μνήμη. Καλό ταξίδι ξάδερφε. Καλό ταξίδι Μπαούτα», είναι κάποια από τα εκατοντάδες μηνύματα που προκαλούν ρίγη συγκίνησης.

Δείτε ακόμη: Τα αποτρόπαια εγκλήματα που συγκλόνισαν το πανελλήνιο – Υποθέσεις που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους!

«Μαύρη η σημερινή μέρα για το Μεσολόγγι», λέει ο κολλητός φίλος των αδικοχαμένων παιδιών, ο Αποστόλης, ο οποίος επί της ουσίας ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που τους είδε ζωντανούς, αφού είχαν βγει όλοι μαζί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς για να διασκεδάσουν να το ρίξουν έξω. Κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί ότι το ξημέρωμα της πρώτης ημέρας του χρόνου θα επιφύλασσε την αρχή ενός εφιάλτη με αγωνία για την τύχη τους και τελικά για την τραγική κατάληξή τους….

Δείτε ακόμη: Θα ανατριχιάσετε: Βγήκαν στο φως της δημοσιότητας όλες οι λεπτομέρειες της δολοφονίας Σεργιανόπουλου!

Στη 1:00 μετά το μεσημέρι θα γίνει στα Πηγάδια Παλαιομάνινας η κηδεία του Βασίλη Γρατσάνη, ενώ δύο ώρες αργότερα, στις 3:00 το μεσημέρι, θα γίνει στην Πεντάλοφο, η κηδεία του Γιάννη Κορδώση.

Δείτε ακόμη:Στην φυλακή ο Δημήτρης Πουλικάκος για την δολοφονία της συζύγου του

loading...