Ε… δεν είναι και λίγο. Ξαφνικά εκεί που είσαι ήρεμη με τον σύντροφό σου να έχεις μόνιμα έναν δημοσιογράφο, έναν φίλο, μια φίλη, μια γνωστή να σου λέει :«πώς νιώθεις ως το 4001;» .

Πόσο μάλλον όταν είσαι από τη φύση σου ευγενική, μιλάς σε όλους αλλά είσαι και αυτόφωτη, ανεξάρτητη και δε γουστάρεις και πολλά.

Η Ζωή έριξε άκυρο στον Γιάννη Σπαλιάρα και μάλιστα αυτές τις μέρες μετακομίζει από το σπίτι όπου  και έμεναν μαζί στη Γλυφάδα σε ένα μικρότερο κοντά στο γυμναστήριο όπου και εργάζεται.

Η είδηση είναι διασταυρωμένη. Το κορίτσι προτίμησε να είναι συγκεντρωμένο στη δουλειά της μακριά από ταμπέλες και χαρακτηρισμούς. Μάλιστα οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η γυμνάστρια παρά το μικρό της ηλικίας της διαφωνούσε με μια σειρά από ανώριμες συμπεριφορές του ηθοποιού-ανάμεσα σε αυτές και η περιβόητη δήλωση- που οδήγησαν στον οριστικό χωρισμό.

Τα τελευταία νέα θέλουν τον Σπαλιάρα να τρέχει από χωριό σε club για να εισπράττει ευρώπουλα και τη Ζωή να έχει βάλει μετά από καιρό μια τάξη στη ζωή της με αξιοπρέπεια και το κυριότερο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

nassos blog

loading...