Την εμφάνιση της έκανε στην τηλεόραση πριν πολλά χρόνια η Φαίη Σκορδά και σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο, τόσο αυτή όσο και οι αλλαγές στο στιλ και στην εμφάνιση της.

Η Φαίη έκανε το ξεκίνημα της στο Tv 100 στη Θεσσαλονίκη και μετά από λίγο καιρό «μετακόμισε» στο Μακεδονία Tv. Η παρουσιάστρια από την αρχή της καριέρας της έδειξε την μεγάλη αδυναμία της στο μακρύ μαλλί και την υπερβολική αγάπη της στο ξανθό.

Σε αποχρώσεις κίτρινου, πλατινέ, ξανθού, χρυσού, σαντρέ αλλά και διακριτικού ombre «έπαιζε» η Φαίη Σκορδά και ποτέ μα ποτέ δεν προτίμησε τα extensions! Μαζί με τον ερχομό της στην Αθήνα και την αρχή της νέας της καριέρας η Φαίη το τόλμησε και έκανε την πρώτη αλλαγή στα μαλλιά της που προκάλεσε αίσθηση. Τέλος στις μπούκλες και στα περίεργα πιασίματα. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με φράτζα στο πλάι σε silver απόχρωση.

Την μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της, την έκανε βέβαια όταν από το Alter μεταφέρθηκε στο Mega. Μια πιο γλυκιά απόχρωση φώτισε το πρόσωπό της με τις άκρες ελάχιστα πιο σκούρες. Έκανε χωρίστρα στη μέση και προτιμούσε συχνά τα vague χτενίσματα. Τέλος, το καστανό «έφυγε» γρήγορα από το μαλλί της και η επιστροφή του ξανθού ήταν εντυπωσιακή μαζί με ένα πιο κοντό μήκος!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πουλόβερ που συνδιάζονται με τα πάντα και η τιμή τους δεν ξεπερνάει τα 10 ευρώ!

Τάσεις 2017: Χτενίσματα και χρώματα στα μαλλιά που θα εντυπωσιάσουν

Η δίαιτα του Σαββατοκύριακου: Χάστε 3 κιλά μέσα σε μόλις 2 ημέρες!

loading...