Αυτά τα Χριστούγεννα δεν θυμίζουν σε τίποτα τα περσινά για την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη που ήταν γεμάτα χαρά. Γιόρταζαν όλοι μαζί στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Παντελής, γιόρταζαν γιατί το αγόρι τους έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Το σπίτι τους όμως φέτος τα Χριστούγεννα στη Ν.Ιωνία είναι βουβό.

Το δωμάτιο του Παντελή είναι ακριβώς όπως το άφησε με την κιθάρα του να δεσπόζει πάνω στο κρεβάτι του. Μια μαυροφορεμένη φιγούρα του η μητέρα του, σέρνει τα πόδια της και προσπαθεί να σταθεί όρθια για χάρη των άλλων της παιδιών. Στο μνημόσυνο μάλιστα για τους δέκα μήνες από τον θάνατο του τραγουδιστή η κα Αθηνά, όπως αναφέρει το Λοιπόν σπάραζε πάνω από το μνήμα λέγοντας «δεν μπορεί να είσαι εκεί μέσα παιδί μου. Δεν μπορεί να είσαι εδώ. Έλα να με βρεις σήκω πάνω. Μου λείπεις».  Έτσι φέτος τα Χριστούγεννα όλη η οικογένεια είναι στο πένθος. Οι χοροί και τα τραγούδια δεν έχουν θέση στο σπίτι τους. Το μόνο που θέλουν είναι η δικαίωση.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Συγκινεί ο θείος του Τόμας Πρωτόπαππα μιλώντας για τον χαμό του ηθοποιού: «Πονέσαμε πολύ…»

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Μίλησε στην Καινούργιου μετά το ρεπορτάζ της για δήθεν καβγά με τη γυναίκα του: «Δεν παίζουν με αυτά…»

Απολαυστικό! Η Ρωσίδα διαγωνιζόμενη που ξετρέλανε τον Ρουβά και άρχισε να χορεύει στο πλατό

loading...