Μπορεί όλα να έμοιαζαν ειδυλλιακά, όμως τελικά δεν ήταν αυτή η πραγματικότητα. Όσο οι μέρες περνούν όλο και περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά βγαίνουν στο φως. Συγκεκριμένα δημοσιεύματα πλέον κάνουν λόγο για ομηρικούς καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι. Πριν από περίπου 2 χρόνια ο Γιώργος έκανε μια λάθος εκτίμηση που του στοίχισε τις οικονομίες μιας ζωής.

Ο παρουσιαστής εμπιστεύτηκε πάνω από 300.000 ευρώ σε έναν φίλο του χρηματιστή, προκειμένου εκείνος να επενδύσει τα χρήματα  αλλά αυτά απλώς… χάθηκαν. Ο ίδιος ο Λιάγκας έπαθε σοκ καθώς ήταν όλα τα χρήματα που είχε μαζέψει στην καριέρα του. «Ήταν μια επένδυση που έγινε τον κορόδεψαν και έχασε όλα του τα χρήματα. Ότι είχε μαζέψει μέχρι εκείνη τη στιγμή», είχε δηλώσει η Φαίη Σκορδά. Αυτό το περιστατικό, όπως αναφέρει το ciao, ήταν ένα από αυτά που έφεραν τρομερή ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι, καθώς η Φαίη θεώρησε ότι η κίνηση του Γιώργου ήταν άστοχη και τους κόστισε πολύ. Και γενικότερα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, υπήρχαν σοβαρές διαφωνίες στη διαχείριση των οικονομικών τους. Οι ίδιοι άνθρωποι λένε ότι ποτέ δεν είχαν κοινό πορτοφόλι. Υπέγραφαν χωριστά συμβόλαια, έκαναν χωριστές διαπραγματεύσεις, εισέπραταν τα χρήματά τους χωριστά και τα αποταμίευαν χωριστά.  Φαίνεται ότι δεν υπήρχε ανάμεσά τους η απόλυτη σύνεση και συμφωνία απόψεων. Αντίθετα υπήρχαν πολλοί καυγάδες για οικονομικά θέματα που τελικά απομάκρυναν το ζευγάρι.

Φαίη και Γιώργος περνάνε πλέον δύσκολα γι΄αυτό και πήραν μια μεγάλη απόφαση που προκάλεσε αίσθηση. Δείτε ποια είναι αυτή εδώ. 

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Τον έκανε με τα…. κρεμμυδάκια! Απίστευτες μπηχτές και υπονοούμενα από τον Φουρθιώτη για την αγενέστατη συμπεριφορά του Σαμπάνη (Βίντεο)

Ξαφνικός χωρισμός για Παπαδόπουλο-Κοτσαηλίδου ; Όλη η αλήθεια για το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους

To φυσάει και δεν κρυώνει η Μενεγάκη! Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή της Μπεκατώρου (Βίντεο)

loading...