Στα δικαστήρια βρέθηκε η Μιμή Ντενίση μαζί με τους κατοίκους της περιοχής Θεολόγος Μαλεσίνας (όπου διατηρεί και η ίδια εξοχική κατοικία) και ζήτησε να επαναλειτουργήσει το δίκτυο ύδρευσης. Η γνωστή ηθοποιός αγανακτισμένη με την κατάσταση βρέθηκε στην Ευελπίδων μαζί με τους συγκατοίκους της στον οικισμό ΟΣΜΑΕΣ (Οικοδομικός Συνεταιρισμός Μονίμων Αξιωματικών Ελληνικού Στρατού στο Θεολόγο) και απαίτησε τα αυτονόητα… να επανασυνδεθεί το κομμένο νερό στην περιοχή.

mimidenisih_645_450Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο σύλλογος προστασίας του περιβάλλοντος και οι οικιστές του χωριού κατέθεσαν την Δευτέρα 13 Ιουνίου ασφαλιστικά μέτρα σε αυτούς που κρατούν παράνομα τα κλειδιά των εγκαταστάσεων του δικτύου.

Αυτή η διακοπή του νερού, αναγκάζει τους κατοίκους να αγοράζουν πόσιμο νερό αό υδροφόρες και να ζουν με το φόβο μην ξεσπάσει πυρκαγιά, καθώς υπάρχει έλλειψη νερού και στους υδροπυροσβεστικούς κρουνούς.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί σήμερα. Ενώ, η Μιμή Ντενίση ιδιαίτερα ενοχλημένη με την κατάσταση, αποκάλυψε πως δεν μπορεί να μένει χωρίς νερό μια περιοχή στην οποία και υφίσταται σύστημα ύδρευσης.

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Κρατηθείτε! Αυτός ήταν ο πρώτος σύζυγος της Στεφανίδου και δεν ήταν ο Ευαγγελάτος – Μόνο εδώ δείτε τη φωτογραφία

X-Factor: Το συγκινητικό μήνυμα του Πιλάτου μετά την αποχώρησή του – Δείτε τι έγραψε…

Βόμβα από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Δείτε σε ποια εκπομπή θα την δούμε του χρόνου…

Τα καλύτερα σήμερα:

Μοναδικές μίνι φούστες στις καλύτερες τιμές από τα H&M! Κάντες τώρα δικές σου…

Έτσι θα μαυρίσετε γρηγορότερα!

10 τροφές που πρέπει να αποφεύγονται πριν τον ύπνο

 
loading...