Ο Αντώνης Σρόιτερ μίλησε στο People για θέματα που μας έχουν απασχολήσει έντονα τον τελευταίο καιρό.

Πιστεύεις πως τα δημόσια πρόσωπα θα γίνουν πιο προσεκτικά όσο περνά ο καιρός;
Πιστεύω πως όσο περνάει ο χρόνος θα καταργηθεί αυτό που ονομάζεται «δημόσια πρόσωπα». Δημόσιο πρόσωπο είναι ο οποιοσδήποτε που γράφει κάτι δημόσια, από τη στιγμή που έχει «δημόσιο λόγο» μέσω των social media. Αυτό είναι καλό, γιατί έτσι υπάρχει δημοκρατία και ελευθερία. Δεν μπορεί να εκφράζομαι μόνο εγώ επειδή βρίσκομαι σε έναν τηλεοπτικό σταθμό. Τώρα, αν αυτό καθιστά τα δημόσια πρόσωπα πιο προσεκτικά, δεν μπορώ να το ξέρω. Η πράξη έχει δείξει πως όχι. Απλά είναι πιο εύκολο για τον πολίτη να τιμωρήσει κάποιον που θεωρεί πως εκφράζεται λάθος ή ξεφεύγει. Αν αυτό είναι μια μορφή καλύτερης δημοκρατίας, τότε είναι ευπρόσδεκτη.

«Μου είπε πως ήθελε να φύγει…»: Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη σπάει την σιωπή της και μιλάει για όλα!

Μέσω της Αυτοψίας προσέγγισες το χαμό του Παντελίδη από την πιο ορθή γωνία, αυτήν της οδηγικής συμπεριφοράς. Πιστεύεις πως η τηλεόραση μπορεί να επηρεάσει και την επομένη να βάλουν δέκα άνθρωποι παραπάνω τη ζώνη ασφαλείας;
Χάρηκα που αυτή η εκπομπή σημείωσε υψηλή τηλεθέαση. Γιατί πολλές φορές λένε πως δεν πρέπει να κάνουμε εκπομπές στην τηλεόραση που δίνουν ένα μήνυμα, επειδή ο κόσμος δεν τις βλέπει. Ο κόσμος, λοιπόν, είδε μια εκπομπή που είχε το μήνυμα «παιδιά, προσέξτε γιατί τα πράγματα στους δρόμους είναι δύσκολα και υπάρχουν πολλοί “Παντελίδηδες” ανάμεσά μας που ζούνε δράματα». Είτε επειδή χάθηκαν άνθρωποι, είτε επειδή έμειναν ανάπηροι, είτε επειδή υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν να μη μείνουν ανάπηροι. Προσπαθήσαμε να αναδείξουμε τα πραγματικά δράματα της ασφάλτου και όταν η εκπομπή πηγαίνει καλά σε νούμερα και αποσπά εξαιρετικά σχόλια, αυτό με ευχαριστεί. Αν χάρη σε αυτή την εκπομπή έβαλαν και δέκα άνθρωποι παραπάνω τη ζώνη τους, μακάρι! Μακάρι και να ελάττωσαν την ταχύτητα με την οποία κινούνται!

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστη δημοσιογράφος ξεφτιλίζει δημοσίως τον Λιάγκα: «Σε ενόχλησε που λένε για τον γιο σου όταν εσύ…»

Δείτε ακόμη: Ανατροπή! Τι ανακάλυψε ο πραγματογνώμονας της οικογένειας Παντελίδη στο τζιπ; Λύνεται η απορία για το ποιος οδηγούσε…

Δείτε ακόμη: «Αν δεν γινόταν το μοιραίο δεν…»: Ο Περρής τα λέει έξω από τα δόντια για τις δηλώσεις Σκορδά για Παντελίδη!

loading...