Χάσε 3 κιλά χωρίς δίαιτα

Η όμορφη παρουσιάστρια του ALPHA διατηρεί ένα από τα ωραιότερα κορμιά της ελληνικής showbiz -και όχι μόνο-, αφού τους κοιλιακούς της θα ζήλευαν ακόμα και τα “αγγελάκια” της Victoria’s secret! Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλιους στο omorfamystika.gr όλα όσα τη βοηθούν να διατηρεί το τέλειο σώμα της. Και σήμερα αποκαλύπτει στο YOU την πιο εύκολη και επαναστατική μέθοδο που την κάνει να χάνει 3 κιλά σε μία εβδομάδα χωρίς να στερηθεί τίποτα. Δες κι εσύ τις μικρές αλλαγές που αν τις υιοθετήσεις θα ζήσεις τη δική σου μικρή έκπληξη πάνω στη ζυγαριά, άκοπα κι αβίαστα!

www

1. Άρχισα να πίνω περισσότερο νερό. Περίπου 1,5 λίτρο τη μέρα, και λόγω αύξησης της θερμοκρασίας.
2. Περπατάω περισσότερο κάθε μέρα. Σ’ αυτό βοήθησε και η βελτίωση του καιρού που μου επιτρέπει να χαρώ πια έναν περίπατο. Για την ακρίβεια φροντίζω να περπατάω 20 λεπτά κάθε μέρα.
3. Μείωσα λίγο τα λιπαρά φαγητά που λόγω αυξημένης θερμοκρασίας δεν με… τραβάνε πια τόσο.
4. Περιόρισα αρκετά τις βραδινές μου εξόδους, που συνήθως είναι συνδεδεμένες με φαγητό αργά. Με όλη αυτή την απορυθμισμένη κατάσταση που ζούμε στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα δεν είχα ιδιαίτερο κέφι για βραδινά τσιμπούσια… Και όλοι ξέρουμε ότι το βράδυ πέφτει ο μεταβολικός μας ρυθμός. Και ό,τι δεν μεταβολίζεται σωστά, αποθηκεύεται κατευθείαν σε μορφή λίπους!
5. Τρώω περισσότερα φρούτα που αυτή την εποχή υπάρχουν άφθονα, σε πολύ μεγαλύτερη ποικιλία και σε καλύτερη ποιότητα. Τουλάχιστον τέσσερα τη μέρα.
6. Έβαλα στο πρωινό μου ένα βραστό σφιχτό αυγό τρεις φορές την εβδομάδα. Ένα βραστό αυγό μας δίνει 80 θερμίδες, ενώ για να το χωνέψουμε καίμε 100!
7. Μείωσα αρκετά τα γλυκά με πλούσια, βαριά σοκολάτα που λατρεύω και επειδή δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά, αγοράζω μικρά παγωτά σε ξυλάκι με βανίλια και πικρή σοκολάτα, που έχουν 0% ζάχαρη και λίγα λιπαρά αλλά καταπληκτική γεύση! Είναι ό,τι καλύτερο για το ελληνικό ζεστό καλοκαίρι μας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

COVER_120.indd

loading...