Δεν μπορούσε να μην σχολιάσει το φλέγον θέμα των τελευταίων ημερών μέσα από τη στήλη της η Ντέπυ Γκολεμά, που δεν είναι άλλο από την Eurovision 2016.

Η γνωστή τηλεκριτικός μετά τα όσα ακούστηκαν για την απευθείας ανάθεση σε ό,τι αφορά στην εκπροσώπησή μας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, το ρίχνει το… φαρμάκι της με τον γνωστό της τρόπο γράφοντας χαρακτηριστικά στη στήλη της: «Και ερχόμαστε στο σοβαρό, σοβαρότατο θέμα που λέγεται εκπροσώπηση τραγουδιού στη Eurovision, που θα πάει σε απευθείας ανάθεση. Το θέμα το έχει αναλάβει ο Διονύσης Τσακνής –ειδικός, αν μη τι άλλο- αλλά τη βλέπω την πατάτα να έρχεται. Από αυτά που ακούω, δηλαδή. Και ευτυχώς που οι γιαγιάδες της Λέσβου δεν είναι σε ηλικία να τραγουδήσουν. Διότι, ικανοί είμαστε…Το έχουμε αποφασίσει. Δεν θα λείψουμε. Ο ήχος του τραγουδιού θα είναι βαλκανικός αλλά δεν θα έχει κλαρίνα! Σκοπός τους δεν είναι να πάμε στον διαγωνισμό με τραγούδι… ξενόφερτου ακούσματος, αλλά με δικό μας στιλ και ταυτότητα…
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, ο Διονύσης Τσακνής είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος. Το να λέει «εργάζομαι με σεβασμό και πίστη στο θεσμό της Γιουροβίζιον…» υποψιάζεσαι. Διονύση, δεν το κοιτάς;»

Δείτε ακόμη: Eurovision 2016: Αυτό είναι το συγκρότημα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η αποκαλύψη-βόμβα του Λιάγκα για την Eurovision: «Η εκπροσώπηση στη Eurovision γίνεται για βολευτεί συγγενής στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ!»

 

loading...