Ο διάλογος των δύο παρουσιαστών στα γυρίσματα του εορταστικού, με αφορμή την εμφάνιση του Φαήλου Κρανιδιώτη στο «The 2night show»…

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του τη νύχτα της Πέμπτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να δώσει δημόσια την απάντησή του στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για την εμφάνιση του Φαήλου Κρανιδιώτη στο «The 2night show».

Δείτε ακόμη: Ποιος τα…»χώνει» στον Αρναούτογλου: «Γλύφει τους καλεσμένους του»!

«Έφερα εδώ τον Φαήλο Κρανιδιώτη, είπε αυτά που είπε και βγήκε ο Λιάγκας το πρωί και λέει: «Γιατί τον έφερε να μιλήσει; Δεν είναι όλοι να βγουν στην τηλεόραση». Μου φάνηκε τόσο πολύ άσχημο να ακούω από έναν δημοσιογράφο … Τον συνάντησα στο εορταστικό και του είπα: «Ποιος είσαι εσύ που θα πεις, ποιος θα ‘ρθει στην τηλεόραση; Εσύ έχεις τον λόγο σου το πρωί και λες ότι γουστάρεις και δεν σου λέει κανείς τίποτα.και δεν θα βγω εγώ; Εγώ ήμουν πολύ αντίθετος με τον Κρανιδιώτη και του το ‘πα. Ποιος θα πει σήμερα σε κάποιον να μη βγει στην τηλεόραση; Ποιος έχει αυτό το δικαίωμα;», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε ακόμη: Λιάγκας εναντίον Στιβακτάκη: «Επειδή εγώ είμαι άντρας θα του απαντήσω…» – Η ένταση μετά τις δηλώσεις του Κρητικού!

Ο καλεσμένος του, Νίκος Μαστοράκης, σημείωσε το εξής: «Ο Γιώργος έχει κατανοήσει την τέχνη του να δημιουργεί θόρυβο από το μηδέν. Είναι πολύ καλό γιατί βοηθάει την εκπομπή του και τον ΑΝΤ1».

zappit

loading...