Ολα ήταν έτοιμα από πολύ νωρίς. Οι συνεργάτες της ήθελαν να της κάνουν έκπληξη και δεν της είπαν τίποτα. Ακόμη και ο σύζυγός της ήταν στο… κόλπο και στη σύσκεψη που έγινε πριν από την έναρξη της εκπομπής, δεν έκανε καμία αναφορά και αναφέρθηκε μόνο στα θέματα που θα συζητούνταν. Όταν όμως κατέβηκαν στο πλατό, όλοι της φώναξαν “surprise” κι εκείνμη τα ‘χασε.

Η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε τη χαρά της που οι δικοί της άνθρωποι δεν ξέχασαν τα γενέθλιά της και της ετοίμασαν αυτό το μικρό πάρτι-έκπληξη για να σβήσει τα… 36 της κεράκια. Δυο εντυπωσιακές τούρτες και μια πελώρια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα βρίσκονταν ήδη στο πλατό, ενώ εκείνη χαμογελαστή άκουσε τους συνεργάτες της να της τραγουδούν το “happy birthday”.

Πάντως, παρά το χαμόγελό της, ήταν ολοφάνερο ότι η παρουσιάστρια δεν βρίσκεται τον τελευταίο καιρό και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, αφού υπάρχουν ακόμη ανοικτά μέτωπα που την αναγκάζουν να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Όσο δεν κλείνει οριστικά το θέμα με την αγωγή που έχει καταθέσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εναντίον του Γιώργου Λιάγκα, η Φαίη δεν μπορεί να ησυχάσει με τίποτα. Η κλεψύδρα αδειάζει, αφού θα πρέπει μέχρι τις 3 Μαρτίου να έχει βρεθεί εξωδικαστική λύση, διαφορετικά η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες, όμως έπειτα απο το (αποτυχημένο, όπως αποδείχθηκε) ραντεβού στη Βουλιαγμένη, δεν υπάρχει… ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Η Φαίη πιέζει για να γίνει ακόμη ένα ραντεβού, μήπως αλλάξει η κατάσταση έστω την τελευταία στιγμή, αλλά…διαβάστε την συνέχεια εδω.

loading...