«Τα πήρε στο κρανίο» η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την Εύη Αδάμ και τις νέες της δηλώσεις στο περιοδικό «ΥΟU», που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιμέλεια των παιδιών και τη διατροφή.
Η Ντορέττα έξαλλη είπε: «Πόσο χάλια είναι να μιλάμε για αυτό το θέμα. Τα λεφτά, η διατροφή, τα ευρώ, είναι δυο παιδιά στη μέση. Πόσο σημαντικό είναι να μιλάμε δημόσια για αυτά τα πράγματα και να μιλάμε τώρα εμείς για το πόσα λεφτά πρέπει να δώσει ο Λάμπης στην Εύη για τα παιδιά και να δίνονται συνεντεύξεις για αυτό το λόγο, αυτό αναρωτιέμαι. Είναι ωραία πράγματα αυτά να λέγονται;

Δείτε ακόμα:H Εύη Αδάμ ξεσπά: «Μόνο οι Τσιχαντιστές λένε ότι οι μάνες δεν χορεύουν με μαγιό…» – Οι δηλώσεις για το πολυσυζητημένο beach party στην Τουρκία!

Εγώ πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να ανοίγονται αυτά τα θέματα καθόλου σε συνεντεύξεις. Δεν είναι ωραίο να συζητάμε για τέτοια πράγματα σε συνεντεύξεις όταν υπάρχουν παιδιά. Σε συνεντεύξεις, ακόμα και αν μέσα στο σπίτι γίνεται χαμός, καλώς ή κακώς πρέπει να κρατάς ισορροπίες. Καλώς ή κακώς έχεις παντρευτεί αυτόν τον άνθρωπο, έχεις κάνει δυο παιδιά μαζί του, μη λες λεπτομέρειες… Ήταν δική σου επιλογή. Μπορείς να βγαίνεις και να κράζεις τον άνθρωπο αυτό; Δεν μιλάω συγκεκριμένα για την Εύη και τον Λάμπη»!


Πηγή: gossip-tv.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ