Με αφορμή τις δηλώσεις της Δήμητρας Γαλάνη ότι «Τα μουσικά talent shows είναι του αισχίστου είδους κρεοπωλεία. Είναι να σαν κρεμάνε σφαχτάρια και να περιμένουμε να τους βγάλουν το δέρμα», ο Γιώργος Λιάγκας πήρε θέση στο “Πρωινό και τοποθετήθηκε κατά των δηλώσεων της τραγουδίστριας.

«Κρίμα! Κρίμα γιατί είναι πολύ μεγάλη τραγουδίστρια. Κρίμα για τις απόψεις της. Αδικεί τον εαυτό της. Καταρχήν, έχει μια ημιμάθεια γύρω από το θέμα. Τα talent show τα βλέπει όλος ο κόσμος σε όλη τη γη, έχουν πάει σπουδαίει καλλιτέχνες. Το 60% των παιδιών που έρχονται στα talent show τραγουδούν έντεχνα τραγούδια. Γιατί είναι ανθρωποφαγία όταν υπάρχει ένας ευγενής συναγωνισμός σε ένα παιχνίδι και δεν είναι ανθρωποφαγία όταν βλέπω στην αφίσα Γαλάνη και από την άλλη Κότσιρα και επιλέγω έναν από τους δύο να πάω. Καλά κάνει και δεν πάει σαν κριτής, αλλά είναι άλλο να το αφορίζει», τόνισε ο δημοσιογράφος.

Μερικά λεπτά αργότερα κι ενώ η συζήτηση για το θέμα είχε ανάψει, ο Γιώργος Λιάγκας είπε για παλαιότερη φωτογράφιση της Δήμητρας Γαλάνη: «Όταν η Γαλάνη πήγε και έκανε ημίγυμνη φωτογράφιση στο Playboy που είχε και τα λίγα κιλάκια παραπάνω ήταν μαγκιά της, πολύ μπροστά. Μια γυναίκα που δεν ήταν sex symbol, έκανε μια αισθησιακή, ωραία φωτογράφιση στο Playboy και…» Δείτε τί είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Με εκνευρίζει μου βγάζει κάτι…»: Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί του Λιάγκα για πασίγνωστη Ελληνίδα (Βίντεο)

Διαζύγιο για Μελέτη -«Ε»! Γιατί ο σταθμός έδιωξε την παρουσιάστρια

Συγκλονιστικό βίντεο! Η στιγμή που οι θεατές ενημερώνονται για το έμφραγμα του Κόκλα και η αντίδρασή τους

loading...