Η διαφήμιση της Άντζςελας Δημητρίου με την πετσούλα, το αρνί και τον άντρα που τσουγγρίζει το αβγό έχει γράψει ήδη ιστορία. Παρά τη θύελλα αντιδράσεων που έχει ξεσπάσει γύρω από την πασχαλινή διαφήμιση γνωστής εταιρείας παιχνιδιών, δεν παύει να είναι ένα αστείο σποτ και οι μίμοι άρχισαν να την αντιγράφουν. Τα social media «έκλαψαν» με τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο!

Δύο από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους μίμους, ο Διονύσης Ζάχος και ο Τάκης Ζαχαράτος, έσπευσαν να αντιγράψουν τη Λαίδη στη διαφήμιση, με αναμμένη λαμπάδα και κόκκινα αυγά.

Την αρχή έκανε ο Διονύσης, αργά το απόγευμα της Πέμπτης, «ανεβάζοντας» στα social media μία φωτογραφία του εμπνευσμένη από την πασχαλινή Άντζελα. «Βουρλίζομαι… Πολύ σύντομα καμάρια…!!!», έγραψε ο μίμος στη λεζάντα.

Ακολούθησε ο Τάκης, δημοσιεύοντας και αυτός στο Facebook τη δική του εκδοχή της τραγουδίστριας, υπό τη λεζάντα «όποιος δεν έχει αβγά αυτό το Πάσχα είναι άβγαλτος».

Δείτε τις φωτογραφίες:

zaxos

takis

Δείτε ακόμη: Ζητούν να κοπεί η διαφήμιση της Άντζελας Δημητρίου! Χαμός από αντιδράσεις- Έξαλλος ο Λιάγκας!

Δείτε ακόμη: Το ξέσπασμα της κόρης της Δημητρίου για τα πικρόχολα σχόλια που δέχεται η μητέρα της – Δείτε την οργισμένη απάντησή της

Δείτε ακόμη: Θα κλάψετε! Η απολαυστική αντίδραση της Τσαπανίδου για την διαφήμιση της Δημητρίου – Έκανε και εκείνη διασκευές στον αέρα της εκπομπής

loading...